Mislite o zdravlju

Stafilokoke su svuda oko nas: Ovo je najefikasniji način za sređivanje prostora i čuvanje zdravlja!

Očistite prostor od ešerihije koli, salmonele i opasne stafilokoke

Lepi & Zdravi 14.02.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Bakterije u kući ili poslovnom prostoru vrebaju na svakom ćošku. Mnogi ljudi imaju mišljenje da su površine poput wc šolje najprljavije, ali zapravo su u pitanju neke druge površine poput prekidača za svetlo i daljinskih upravljača. Prema istraživanju globalne organizacije za zdravlje i bezbednost, NSF INTERNATIONAL, u kom su naučnici testirali 30 površina u 22 kuće, najveće prisustvo vlage, buđi, salmonele, ešerihije koli i stafilokoknih bakterija se nalazilo na sudoperi, držaču četkica za zube, slavinama, radnim površinama u kuhinji, prekidačima, kvakama, aparatima za kafu…

 

Kako možemo sprečiti nagomilavanje bakterija? Naravno, redovnim čišćenjem. Ono što je najbitnije je odabir sredstva – ono mora uništavati sve bakterije, ali je takođe potrebno da ne bude opasno po zdravlje i bilo bi poželjno da je ekološko, kao što je Nano dezinfektant.

foto: Promo

Nano dezinfektant je proizvod nano tehnologije namenjen temeljnoj dezinfekciji radnih površina, pribora i prostorija u bolnicama, operacionim salama, zubarskim ordinacijama, hotelima, obrazovnim institucijama, obdaništima, restoranima, kolektivnim smeštajima, kao i za potrebe domaćinstva. Svojim trenutnim delovanjem omogućava snažnu i sigurnu zaštitu u borbi protiv patogenih mikroorganizama već nakon 30 sekundi.

 

Produženim efektom delovanja pruža dugotrajnu antibakterijsku i antigljivičnu zaštitu, ne samo od postojećih već i od novonastalih mikroba.

 

Nano dezinfektant ekološki je proizvod zasnovan na potpuno prirodnim sastojcima i njihovim koncentracijama bezbednim po ljudsko zdravlje. U spreju se nanosi na čiste predmete ili radne površine i ostavi da deluje dva do tri minuta. U slučaju zaštite radnog prostora, sredstvo se ravnomerno rasprši u prostoriji i ostavi da deluje par minuta. Nakon nanošenja sredstvo brzo isparava i površinu ostavlja suvom.

 

U roku od samo 30 sekundi, Nano dezinfektant potpuno uništava svih osam referentnih bakterijskih sojeva i gljivica : Escherishiu coli, Ps. Aeruginosu, Staphylococcus aureus, Enterococ. hirae in house, Candidu albicans, Salmonelu enteritidis, Proteus mirabilis i B. Cereus.

 

Ovaj fantastični Nano dezinfektant možete poručiti OVDE po sniženoj ceni od samo 1.600 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

* Ispitivanje izvršilo: INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE „Dr Milan Jovanović Batut“, Beograd.

 

** Celokupan asortiman nano preparata možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs