Veliko sniženje

Perfektne cipele su najbolji poklon za muškarca: Od 100 % prirodne kože, po promo cenama!

Predstavljamo najpopularnije modele

Lepi & Zdravi
Autor:
Perfektne cipele su najbolji poklon za muškarca: Od 100 % prirodne kože, po promo cenama!
Foto: Promo

Muškarac u odelu, ili odlično uklopljenoj sportsko-elegantnoj kombinaciji, predstavlja sinonim za poslovnu, uspešnu, stilizovanu osobu i pravi je magnet za žene. Međutim, najčešća greška koju muškarci prave je u odabiru odgovarajuće obuće za planirani outfit. Iz toga razloga smo izdvojili za vas nekoliko modela elegantne, i u svetu izuzetno popularne, obuće sa kojom ne možete pogrešiti.

Model Chelsea Oxford svaki muškarac želi u svom cupelarniku. Možete ga naći u bež, teget i maslinasto zelenoj varijanti. Iskoristite sniženje i za 5.990 rsd izaberite vašu idealnu kombinaciju. Poručite OVDE ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Poluduboke cipele CHELSEA mogu se uklopiti u skoro svaku odevnu kombinaciju. Izrađene su od prevrnute prirodne kože, a vi se odlučite za teget, kamel ili braon model. Možete ih poručiti OVDE po ceni od 5.990 rsd ili pozvati 011/4420-502.

foto: Promo

Jedan od najtraženijih modela, Chelsea black su tako jednostavne, a istovremeno i efektne. Ukoliko volite svedene, a upečatljive modele, onda je ovaj baš za vas. Možete ga naručiti OVDE po sniženoj ceni od 6.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Još jedan model koje možete nositi svaki dan jesu cipele “SIGOTTO antik” Hand made. Izrađene su ručno, od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu. Možete ih naći u braon i sivoj varijanti. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Po sniženoj ceni od 10.990 rsd možete ih poručiti OVDE ili putem telefonskoj broja 011/4420-502.

foto: Promo

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje. Lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 10.990 rsd.

foto: Promo

Cipele M. Cassetti handmade, Loaf blue su svečane, elegantne, ručno izrađene i ručno bojene. Gde god se u njima pojavite bićete zapaženi. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 10.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Još jedne unikatne cipele, "L. Carlos" handmade u nijansama zelene boje učiniće vas jedinstvenim na svakom koraku. Visoko kvalitetne i ručno bojene kože u kombinaciji šnira i Double monk kopčanja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Po ceni od 11.990 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Kalup je veći, obratiti pažnju na unutrašnju dužinu gazišta.

foto: Promo

* *Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs