Moćne matične ćelije

Alpska ruža za fantastičan izgled kože: Evo kako da podmladite lice za samo mesec dana!

Rezultati su odmah vidljivi

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Alpska ruža je poznata po tome da ima lekovita svojstva. Ono najbolje izvučeno iz nje omogućava da vaša koža bude regenerisana i podmlađena. Na potpuno prirodnoj bazi, svakodnevno možete da negujete vaše lice i uočite razliku veoma brzo.

 

Samo mesec dana Vam je potrebno da podmladite lice na sasvim prirodan način! Tajna je u sastojcima revolucionarne kreme Alp Rose, koja je bazirana na matičnim ćelijama alpske ruže. Svi korisnici Alp Rose kreme su fascinirani njenim učinkom i rezultatima koji su odmah vidljivi!

 

Alp Rose je revolucionarna krema bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA alpske ruže koja je poznata po tome što opstaje na ekstremno negostoljubivim mestima. Ova krema podmlađuje kožu, štiti kožu od uticaja sredine i poboljšava regeneraciju.

foto: Promo

Stimulisanjem stvaranja matičnih ćelija kože, ova krema deluje sistemski. Umesto dodavanja nutritivnih elemenata spolja, on stimuliše REGENERACIJU kože na način na koji je ta funkcija bila dostupna kada ste bili mladi. Matične ćelije su neprogramirane ćelije u organizmu, koje mogu da vrše bilo koju funkciju. Stimulisanjem njihove proizvodnje, Alp Rose omogućava vašem licu, ne samo da izgleda mlađe, već da se istinski podmlađuje.

foto: Promo

Alp rose kremu možete odmah naručiti OVDE, po ceni od 4460 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

* Ukoliko poručite 2 kreme, treću dobijate gratis. Ukoliko poručite 3 kreme, poslaćemo vam još dve na poklon.

 

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs