Kosa

Imali ste gustu kosu koja je odjednom počela da opada? Postoji potpuno prirodan način za rešavanje ovog problema!

Gubitak kose može da bude veoma stresan i za muškarce i za žene. Mnogi faktori utiču na nastanak alopecije i na kvalitet kose: hormoni, ishrana, nepravilna nega, stres, geni…

Lepi & Zdravi 24.12.2019. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Ako vam se kosa proredila, dlaka stanjila i primećujete da nakon češljanja previše kose ostane na češlju, nemojte da paničite. Kako biste rešili ovaj problem, važno je znati da se on mora srediti i iznutra, a ne samo na površini. Bitno je koristiti preparate koji su provereni i na biljnoj bazi, kako ne biste oštetili organizam. Upravo takav je preparat Bob‘s secert.

 

On sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprečavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

foto: Promo

Bob Kovačević je nakon višegodišnjeg istraživanja u Parizu i korišćenja raznih preparata shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao je adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje efikasne formule. Cilj je bio ponuditi kupcima ono što im zaista i treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

foto: Promo

 

Bob‘s secret preparat možete kupiti OVDE po ceni od samo 4.460 rsd za 60 kapsula, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

*Celokupan asortiman preparata možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...