Pažljivo pročitajte

Ni slučajno ne sedajte za volan u pripitom stanju: Kako da proverite koliko alkohola imate u krvi!

Brinite i o sebi i o drugima

Lepi & Zdravi 19.12.2019. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Iz dana u dan saznajemo da se nesreće na putu samo nižu sa, nažalost, previše kobnih ishoda. Ljudi sedaju za volan ubeđeni kako su dovoljno prisebni, kako nisu pod tolikim uticajem alkohola i ne shvataju da je i jedna čaša bilo kog alkoholnog pića apsolutno dovoljan razlog da za volan NE sedaju. Svaka osoba koja se može naći u situaciji da je ubeđuju da sedne u vozilo kojim upravlja osoba koja je popila bi trebalo kod sebe da ima aparat za merenje promila alkohola u krvi, kako bi sebi, drugima i posebno toj osobi dokazala kako treba preskočiti vožnju i vratiti se kući nekom drugom alternativom.

foto: Promo

Digitalni alkotester sa satom za testiranje meri nivo alkohola u dahu. Uređaj pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola i zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja koncentracije tokom vožnje!

foto: Promo

Digitalni alkotester je vrlo lak za korišćenje i može se koristiti 15ak minuta nakon konzumacije alkohola. Sačekate dok se uređaj ne stavi u stanje pripravnosti, oko desetak sekundi, a potom lagano dunete u njega ka vrhu i za koji sekund imaćete stanje alkohola u telu. Njegove dimenzije su 100 x 37 x 17mm, tako da je vrlo lagan i praktičan za nošenje.

 

Možete ga naći OVDE po akcijskoj ceni od samo 1.999 RSD ili pozivom na broj 011/442-0502 svakim radnim danom.

 

Sprečite katastrofu, produžite nečiji život!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...