Više od nakita

Najlepši poklon za mamu, baku, kumu, tetku - svaku ženu: Sa ovim nema greške!

Stižu nam praznici - period kupovine, novogodišnje i božićne čarolije i, naravno, darivanja. Uglavnom se svi fokusiramo na poklon za partnera, ali ovo je ujedno i vreme kada ne smemo da zaboravimo i na druge osobe u našem životu!

Lepi & Zdravi
Autor:
Najlepši poklon za mamu, baku, kumu, tetku - svaku ženu: Sa ovim nema greške!
Foto: Promo

Kada ste poslednji put nekim lepim poklonom obradovali mamu, tetku, sestru, prijateljicu, zaovu, baku, kumu, komšinicu, SEBE? Isključujemo rođendan. Poklon je najlepši kada je bez povoda i od srca, a još lepši kada postane deo euforije i sreće koja vlada pred praznike.

Ako do sada niste imali vremena ili se jednostavno niste setili, sada nemate izgovor - odvojite malo novca i pravac u kupovinu poklona za vašu najdražu žensku osobu, bilo da je to prijateljica, član porodice ili ste to VI sami!

Šta je najbolji poklon za ženu bilo kojeg starosnog doba, od tinejdžerke do bake?

Cveće je uvek lep poklon, ali buketi suviše kratko traju, a ljubiteljke sobnog cveća većinu dostupnih biljaka već imaju, pa se vaš poklon neće ni po čemu izdvojiti, a nemate garanciju ni da će dugo trajati.

Parfem je takođe odličan izbor, ali samo ako znate koji miris preferira vaša draga ženska osoba. U suprotnom, vaš poklon će biti potpuni promašaj.

Paketić slatkiša? Super! Ali, šta ako je dama na dijeti? Ili ne voli slatkiše koje ste odabrali? Sigurni smo da ne želite da vaš poklon završi kao prosleđen nekom drugom.

Šta kupiti jednoj ženi, a da joj se sigurno dopadne?

foto: Promo

Nema te žene koja ne voli nakit! Jedan pogled na njene ruke, vrat ili uši otkriće vam i kakav tip nakita obožava da nosi. To je poklon za sva vremena, bez roka trajanja, a još ako izaberete kvalitetan komad čiji izgled može da se menja i prilagođava zajedno sa njom, to je jedinstveni poklon bez mane!

Pandora nudi veliki izbor izuzetno elegantnog nakita prefinjenog izgleda, savremenog dizajna, izrađenog od najkvalitetnijih materijala. Predlažemo da kao poklon za najdražu žensku osobu izaberete komad iz prelepe kolekcije prstenja, elegantnu narukvicu ili lančić.

foto: Promo

Ako ste neodlučni, možda su najsigurniji izbor Pandora privesci, koji se mogu nizati na narukvice i lančiće, skidati, dodavati, menjati, usklađivati, pa se tako i stil nakita može menjati zajedno sa stilom njegove vlasnice.

Za šta god da se odlučite, nećete pogrešiti - vaš poklon će sigurno biti upamćen, čuvan kao divna uspomena i rado nošen u svakoj prilici. Pandora poklonom joj pokažite da je poznajete.

foto: Promo

Do praznika nije ostalo još mnogo, zato napravite svoj izbor i obezbedite svojim dragim damama najlepši poklon na vreme. U celoj toj predostojećoj prazničnoj zbrci i jurnjavi, nemojte da zaboravite sebe, počastite se komadom nakita baš po vašem ukusu!

Napomena: Ne smete se pravdati nedostatkom vremena - ako ne stižete da odete i uživo pogledate i odaberete nakit za sebe i svoje najdraže dame, tu je Pandora online shop, gde možete da obavite celu kupovinu u nekoliko klikova!

foto: Promo

Uživajte u ovoj prazničnoj sezoni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs