Sjajan savet

Dočekajte Novu godinu vitki i lepi: Otarasite se masnih naslaga u rekordnom roku uz ovaj jednostavan trik!

Uradili smo istraživanje i otkrili sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja

Lepi & Zdravi 09.12.2019. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Približava nam se Nova godina a samim tim i naša želja da u nju uđemo u najboljem izdanju. Slave su uveliko u toku i u ovom periodu je skoro pa neminovno da „nabacimo“ manje ili više kilograma. Uradili smo istraživanje i otkrili sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja, daje vam dodatnu energiju i ne može da ošteti vaš organizam.

 

Pure Kick-sagorevač masti omogući će vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centalnog nervnog sistema. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 4.460 rsd.

foto: Promo

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka. Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

 

Ovaj preparat deluje u tri sfere:

 

1. Ubrzava metabolizam

2. Smanjuje apetit

3. Povećava energiju

 

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kikc sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već će da sačuva vašu mišićnu masu. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 4.460 rsd i ispunite sebi san o top formi u toku leta.

 

* U toku je akcija 2+1 gratis, ( za poručene 2 kutije, treću dobijate na poklon ), ili 3+2 gratis.

 

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnoj ceni pronaći ćete pritiskom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs