Najbolja nega

Sačuvajte zdravlje kose: Uz ovaj savet kosa će vam biti sjajna i puna volumena!

3 rešenja koja će vas oduševiti

Lepi & Zdravi
Autor:
Sačuvajte zdravlje kose: Uz ovaj savet kosa će vam biti sjajna i puna volumena!
Foto: Profimedia

Svaka žena sanja o prelepoj, lepo negovanoj, jakoj kosi koja se može skupiti u prelepu punđu ili pustiti sa atraktivnim i voluminiziranim kovrdžama. Ukoliko imate problem sa opadanjem kose i njenom gustinom, ne očajavajte! Ovaj problem je rešiv, zato pogledajte 3 rešenja koja će vas oduševiti i dati vam frizuru kakvu ste oduvek želele.

Specijalna formula šampona “Thick and Shiny” (500 ml) nežno čisti kosu, pomaže da se poboljša gustina kose, dajući joj vizuelni volumen. Jedinstvena formula pospešuje rast kose, usporava opadanje kose, štiti je od negativnih uticaja životne sredine, obezbeđjući obnavljanje kose i poboljšanje njenog zdravlja. Cena šampona je 500 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Za pravilnu negu kose, potrebno je imati dobar balzam! Balzam “Thick and Shiny” vizuelno čini kosu gušćom, obnavljajući njenu jačinu, lepotu i zdravlje. Jedinstvena formula koja je prisutna pomaže da se dobije vrlo bitan i vidljiv efekat – 38,000 novih vlasi kose za 6 meseci* (Dokazano u Provital kmpaniji, Španija). Pakovanje od 450 ml, možete OVDE kupiti po ceni od 420 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Aktivna tečnost koja momentalno stvara vizuelno gušću kosu i intenzivno deluje na „uspavane“ korenove kose, pospešujući rast nove kose je losion - aktivator “Thick and Shiny”. On nežno obnavlja i hidrira kosu i čini je lakom za raščešljavanje. Pakovanje ovog fenomenalnog losiona od 150 ml, možete OVDE kupiti po ceni od 540 rsd, ili pozovite na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih preparata, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs