Brzo i lako

Ulepšavanje doma nikad nije bilo brže i jednostavnije: Praktične ideje koje će vas oduševiti!

Svako od nas je barem jednom u životu želeo da u potpunosti promeni izgled sopstvenog doma

Lepi & Zdravi
12:44h Autor:
Ulepšavanje doma nikad nije bilo brže i jednostavnije: Praktične ideje koje će vas oduševiti!
Foto: Profimedia

Mnogi od nas odustajali su od te ideje uviđajući da je za promenu enterijera potrebno mnogo novca. Ukoliko ste u fazi kada želite da uredite svoj životni ili radni prostor, bez velikih i zahtevnih projekata koji bi vas mnogo koštali, donosimo vam sjajne predloge za koje vam je potrebno svega nekoliko minuta!

Najnoviji trend su fantastični 3D samolepljivi satovi! Enterijeru daju potpuno drugačiji izgled. Oni su veličine 1m x 1m i imaju efekat ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je dugačak 45 cm i kači se na ekser, a u kompletu dobijate i papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i uputstvo sa slikama za postavljanje. Njihova cena je 2.988 rsd, a u ponudi je više različitih modela. OVDE ih možete pogledati i naručiti, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Ovaj klasičan model sata sa efektom ogledala, možete pogleati OVDE. * Garancija na sve modele satova je 2 godine.

foto: Promo

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, ovaj model je pravi za vas. Idealan je za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Možete ga poručiti OVDE.

foto: Promo

U našoj ponudi sada možete da pronađete i izvanredno belo dekorativno ogledalo visokog sjaja. Ono može da se okači horizontalno i vertikalno. Možete da ga pogledate i poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502, po ceni od 6.400 rsd.

foto: Promo

Sledeći model 3D sata dizajniran je kao kombinacija crtica i broja. Baterija nije uključena u komplet kod nijednog sata, a koristi običnu bateriju 1,5v AA.OVDE možete pogledati navedeni sat ispod sa slike.

foto: Promo

Ovaj model je jedan od najprodavanijih, odličnog je dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči. Svi koji žele da im prostor bude drugačiji, ovaj sat je pravi izbor. OVDE ga možete pogledati i poručiti.

foto: Promo

3D samolepljivi zidni sat dimenzija 1m X 1m, elegantnog izgleda sa crnim rimskim brojevima i kazaljkom od crnog aliminijuma savršen je za uređenje svake prostorije u vašem domu. Može da se lepi na sve podloge, a pri odlepljivanju ostavlja minimalne tragove na zidu.

foto: Promo

Ako ste ljubitelj upečatljivog, modernijeg stila, onda je sat sa crnim brojevima, pravi izbor za vas. Kako možete da vidite na slici, iako je nalepljen na zid, moć 3D efekta daje doživljaj kao da lebdi u zraku. Možete da ga poručite OVDE ili na

foto: Promo

broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 2.988 rsd.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs