100% prirodno

Opasnost od lošeg holesterola je velika: Rešite problem na potpuno prirodan način!

Za razliku od dobrog, loš holesterol (LDL) kada je povišen u krvi lepi se za krvne sudove

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Okidač u nastajanju lošeg holesterola najčešće je loš način života i izloženost stresu. Smanjenje fizičke aktivnosti, loša ishrana i stres uzrokuju da se nivo HDL holesterola u krvi smanjuje, dok nivo lošeg LDL holesterola raste.

 

Dobar holesterol ili HDL igra veoma značajnu ulogu u organizmu. Njegova uloga u vašem organizmu je da čisti krvne sudove tako što za sebe vezuje višak masti iz istih i na taj način sprečava brojna oboljenja krvnih sudova, a štiti i mozak i srce. Što je njegov nivo u organizmu viši, to su arterije bezbednije, a rizik od stvaranja plaka na njima i stvaranja tromba je manji.

 

Za razliku od dobrog, loš holesterol (LDL) kada je povišen u krvi lepi se za krvne sudove. Kada se njegov nivo ne smanjuje ili se ne leči, loš holesterol može da izazove ozbiljne i opasne zdravstvene tegobe.

 

Ukoliko imate problem sa holesterolom, te je vaše zdravlje ugroženo zbog toga, poslušajte ovaj savet i rešite se ovog problema za samo nekoliko nedelja uz Purilipid.

foto: Promo

Purilipid je suplement na bazi biljnih voskova. Pomoći će vam da smanjite nivo LDL (lošeg) holesterola, povećate nivo HDL (dobrog) holesterola, smanjite rizik od arterioskleroze i pojavljivanje tromba. Takođe, reguliše i nivo hormona, ali i metaboličke procese u vašem organizmu.

 

Upotrebom ovog preparata u svoj organizam unećete sve neophodne materije za borbu sa lošim holesterolom. Jedna kapsula ovog preparata sadrži: 20 mg Polikozanola, 100 mg ekstrakta artičoke, 100 mg ekstrata sikavice, 50 mg Alfa lipoične kiseline, 30 mg ekstrata semenki grožđa.

 

Prirodno je najbolje, zato naručite Purilipid, već danas OVDE i izborite se sa lošim holesterolom, i to po ceni od 3.650 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo


*Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...