NEODOLJIV POGLED

Guste i duge trepavice: Sada sve možemo da ih imamo!

Ukoliko ste jedna od žena koja žudi za zavodljivim pogledom ispod dugih i gustih trepavica, imamo jednostavnije rešenje za vas!

Lepi & Zdravi
Autor:
Guste i duge trepavice: Sada sve možemo da ih imamo!
Foto: Profimedia

Na tržištu se nalaze mnoge maskare. No, bez obzira na njihov kvalitet nisu u stanju da nam podare dovoljnu dužinu i debljinu trepavica.

U poslednje vreme žene često pribegavaju lepljenju veštačkih trepavica ili nadogradnji istih, koja može da potraje satima. Ukoliko ste jedna od žena koja žudi za zavodljivim pogledom ispod dugih i gustih trepavica, imamo jednostavnije rešenje za vas!

Revolucionarni proizvod koji je ostavio bez daha sve pripadnice nežnijeg pola koje su ga probale – MAGNETNE TREPAVICE! A OVDE možete pročitati i zašto su svi tako oduševljeni!

Zašto su MAGNETNE TREPAVICE drugačije od klasičnih veštačkih trepavica?

  1. NEMAJU LEPAK – znači da ćete moći da ih koristite i ako su vam oči inače osetljive. Osim toga, lepak vam prilikom skidanja trepavica uvek oduzme i po koju vašu prirodnu trepavicu, što sa ovim magnetnim nije slučaj!
  2. NEMAJU OGRANIČEN ROK TRAJANJA (dok obične morate bacite posle prvog korišćenja)
  3. BEZBEDNE su za korišćenje
  4. LAKŠE se stavljaju
  5. Lakše se skidaju i skidanje je BEZBOLNO, BEZ čupanja prirodnih trepavica

Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po AKCIJSKOJ CENI!

Kao što možete da vidite i u videu, dobijate i gornji i donji deo trepavica! Naime dobijate jedan deo trepavica koji stavljate NA svoje, a drugi deo stavljate ISPOD trepavica. Ta dva dela se spajaju magnetom koji se na njima nalazi i stoje sve dok ne poželite da ih skinete.

Iskoristite ovo fenomenalono SNIŽENJE i poručite ovaj potpuno NOV i potpuno fantastičan proizvod online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs