SJAJNI SAVETI

Muke sa sinusima i infekcijama mogu da postanu prošlost: Rešite se ovih tegoba na jednostavan način!

Zbog svojih pozitivnih dejstava na ceo organizam, srebro i danas ima široku primenu u svakodnevnom životu!

Lepi & Zdravi
Autor:
Muke sa sinusima i infekcijama mogu da postanu prošlost: Rešite se ovih tegoba na jednostavan način!
Foto: Profimedia

Srebro kao lek u ljudskoj upotrebi je još od davnina. Srebro se koristilo kao najjači prirodni antibiotik. Zbog svojih pozitivnih dejstava na ceo organizam, srebro i danas ima široku primenu u svakodnevnom životu. Širok spektar delovanja i visoka efikasnost čini ga savršenim izborom za prevenciju mnogih oboljenja. Mučenje sa sinusima, nosem i grlom je u konstantom porastu. Različiti alergeni, ali i sve otpornije bakterije su zaslužne za povećanje ovih problema. Nano čestiče čistog srebra su najefikasnija zaštita od pomenutih tegoba.

Sprej za nos i sinuse predstavlja odličnu antimikrobnu i antivirusnu zaštitu nosne duplje i sinusa omogućavajući vam zdravo i lako disanje. Ovaj sprej se sastoji od izuzetno efikasnih antivirusnih i antimikrobnih nano čestica čistog srebra kao i pažljivo odabranih prirodnih biljnih eteričnih ulja koja obnavljaju i štite vaše sinuse i sluzokožu nosa od raznih neugodnih infekcija, iritacija i alergija.

Koristi se po potrebi i u skladu sa navedenim uputstvom bez posebnih ograničenja. Preporučuje se za upotrebu kao preventiva i zaštita od raznih respiratornih infekcija i alergija, odraslim osobama i deci svih uzrasta iznad tri godine starosti, uz obavezan nadzor njihovih roditelja.

Nano Silver sprej za nos i sinuse, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova, jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoj i hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za nos i sinuse možete poručiti OVDE, po sniženoj ceni od samo 840 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Nano Silver sprej za grlo predstavlja izuzetno efkasno sredstvo u borbi protiv raznih adeno virusa, virusa gripa i mnogih drugih patogena koji se mogu pojaviti u usnoj duplji ili grlu. Ovaj sprej je idealna preventiva i zaštita tokom raznih respiratornih epidemija jer kolonije virusa i bakterija uništava još na samom njihovom izvorištu odnosno u usnoj duplji i grlu pre njihovog daljeg širenja u druge delove ljudskog organizma.

Higijena vaših usta biće besprekorna, a loš zadah samo neprijatna prošlost. Pored izuzetno efkasnog antivirusnog i antimikrobnog dejstva nano čestica čistog srebra, pažljivo odabrana i potpuno prirodna biljna eterična ulja deluju blagotvorno na zaštitu i obnovu sluzokože usta i grla čineći vas zdravim i otpornijim na razne vrste infekcija i alergija koje mogu biti veoma neprijatne i mogu ozbiljno ugrožavati vaše zdravlje.

Nano Silver sprej za grlo, može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom vrstom lekova jer ne proizvodi nikakve sporedne efekte koji bi na bilo koji način umanjili njihovo dejstvo. U skladu sa zakonom, ovaj proizvod poseduje atest o mikrobiološkoji hemijskoj zdravstvenoj ispravnosti odgovarajuće akreditovane laboratorije i potpuno je bezbedan za ljudsku upotrebu.

Sprej za grlo možete OVDE poručiti, po ceni od 900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs