SJAJNO REŠENJE

Savršeno ravna kosa: Isfenirana frizura bez pegle i odlaska kod frizera!

Neverovatno lako se koristi! 

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Promo

Sada uvek možete imati besprekornu frizuru bez izlaska iz kuće i bez trošenja novca. U tome će vam pomoći specijalna ČETKA ZA ISPRAVLJANJE KOSE koja se neverovatno lako koristi – pogledajte je OVDE!

 

Da li je ova četka bolja od PEGLE? Definitivno!

  1. Istovremeno raščešljava kosu i ravna je zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori vašu kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom i „uvelom“.
  2. Za razilku od pegle, njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave).
  3. Nema rizika od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

A danas ovu fantastičnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

foto: Promo

Da li je ova četka bolja od FENA I OBIČNE ČETKE? Nego šta!

  1. Četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. Iako ne izgleda uvek tako, taj „tretman“ je vrlo agresivan za kosu, čini da se jako brzo suši, puca i primorani ste da se češće šišate nego što želite.
  2. Njima je takođe komplikovano ispraviti samostalno određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

Sada svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu kako ispravlja potpuno kovrdžavu jaku kosu tipičnu za crnkinje: https://youtu.be/oqVnnKcL8i4

 

Četka za ispravljanje je idealna za sve tipove kose: za dugu, kratku, kosu kojoj malo fali da bude ravna i potpuno kovrdžavu kosu, ofarbanu i prirodne boje. Njena cena je kao cena za dva prosečna ispravljanja, a nju ćete moći da koristite još dugo, dugo.

 

Ne čekajte – poručite svoju četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 din!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...