Slatke muke

Kejt Midlton progovorila o bebi: Sve vreme me šutira! (FOTO)

Pomera se sve vreme. Mogu sada da osetim kako me šutira, otkrila je o bebi 33-godišnja vojvotkinja držeći se za stomak dok je razgovarala sa tinejdžerkom na otvaranju rekreativnog centra za mlade sa hendikepom
Celebrities
15:08h Autor:
Kejt Midlton progovorila o bebi: Sve vreme me šutira! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 12 Foto: Reuters

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton otkrila je da je njeno drugo dete, koje treba da se rodi u aprilu, veoma aktivno. Ona je priznala da ju je, tokom većeg dela jučerašnje zvanične posete rekreativnom centru za mlade sa hendikepom u Kensingtonu, beba u stomaku sve vreme šutirala.

OVDE pogledajte odvažnu Kejt Midlton u baš kratkoj haljini - ne planira da uspori ni u 6. mesecu trudnoće!

Kejt je otkrila i da ona i princ Vilijam još uvek ne znaju pol deteta, a o živahnosti bebe je pričala jednoj tinejdžerki koju je upoznala na otvaranju ovog centra.

"Pomera se sve vreme. Mogu sada da osetim kako me šutira", otkrila je o bebi 33-godišnja vojvotkinja držeći se za stomak dok je razgovarala sa tinejdžerkom Martina Mekdonom.

"Rekla sam joj da se nadam da je devojčica, ali mi je ona odgovorila da još ne zna kojeg je pola. Otkrila mi je da se pomera baš dosta", izjavila je 17-godišnja Martina.

Tokom posete ovom centru, zaposleni u centru su spremili i poklon za malenog princa Džordža. Naime, dečak je dobio veliku patku na naduvavanje, koje je u stvari mali čamac, a sudeći po Kejtinoj reakciji, vojvotkinja se baš oduševila.

Opuštena Kejt Midlton u trenerci - učila decu kakav je život ljudi sa posebnim potrebama. (FOTO)

Za ovu priliku Kejt je nosila svetloplavi kaput modne kuće Seraphine, ispod koje je obukla cvetnu plavu haljinu, koju je iskombinovala sa teget salonkama i pismo - tašnom.

OVDE pogledajte modni promašaj Kejt Midlton - i to se desilo! (FOTO)

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejt Midlton