Vladimir je nekada cepao drva i ispijao rakiju, a sada nosi crvenu haljinu na dodeli Emi nagrada: Ceo svet piše o njemu

Andrej Vladimir Dunavski je drag kraljica koja se predstavlja imenom Plejn Džejn, a na dodelu Emi nagrada došla je tako maskirana da niko nije znao o kome je tačno reč

Galerije
14:49h Autor:
1 / 5 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vladimir ili Plejn Džejn je na dodelu Emi nagrada došla obučena u vatreno crvenu haljinu ispod koje su "iskočile" grudi i mnogobrojne tetovaže.

Drag kraljica koja je poznata po rijaliti programu Drag Rejs ostala je krajnje neprepoznatljiva sa kratkom, bob frizurom, pufnastim crvenim usnama i tetovažom po celom telu.

Inače, Vladimir je poreklom Rus ali je rođen i odrastao u Bostonu. Ne krije svoje poreklo i često zna da priča o tome kako je tokom odrastanja cepao drva i radio tipično muške stvari svojstvene Rusima.

Sada se bavi plesom i pevanjem, ali u svojstvu drag kraljice. Oblači se u razne uloge i kanališe ženske likove, ali predimenzionirano.

Njegovo prezime Dunavski izvedeno je iz naziva reke Dunav. Još kao dete umeo je da se takmiči u plesu. Odrastao je u patrijalnoj porodici i jednom prilikom je ispričao detalje iz detinjstva:

"Jednom prilikom mi je tata oduzeo sve lutke sa rečima da se samo "pederi igraju lutkama". Ušao sam u sobu i video da su sve moje lutke zamenjene vatrogasnim vozilima. U mladosti mi je bilo vrlo jasno, iako nisam baš bio svestan šta je homoseksualnost, da ženstvenost nije dobra.

Slušaj, ne krivim svog oca. Moj tata je ruski jevrejski imigrant. Rusija je veoma homofobična zemlja. Teško je jednostavno preći preko tog signala. U suštini, odrasli smo u krugu ruskih imigranata. Nisam imao luksuz da me roditelji prihvate bez obzira na sve."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs