Kažu da nema zgodnije žene u 5. deceniji od nje: Pred njenim telom zategnutim kao praćka, mnoge devojke bi se postidele

Mnogi se pitaju kako Nikol Šerzinger održava liniju, a tajna je vrlo jednostavna.

Galerije
1 / 11 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Atraktivna pevačica Nikol Šerzinger pokazala je da ženama godine ne mogu ništa, te da je sve stvar dobre nege i održavanja.

Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem pleše sa verenikom Tomom Evansom, koji se bez majice, osim plesnih koraka, pohvalio i trbušnim mišićima. Međutim, Nikol je ukrala svu pažnju svojim zanosnim telom, na kojem nema ni grama sala.

"Izađite iz svojih glava i uživajte u trenutku! Stvorite vlastite dobre vibracije", napisala je u opisu objave Nikol.

Gleh Higins je njen lični trener i upravo on je otkrio koje su to vežbe zaslužne za dobar izgled pevačice.

Kako bi bila motivisanija uvek vežba u paru sa svojim dečkom, Tomom. Na taj način ni naporni treninzi joj ne padaju teško.

"Uvek mi je zadovoljstvo da treniram Toma i Nikol. NJih dvoje su uvek zabavni. Uvek se pojavljuju zajedno i daju 100% svoje energije u trening. Konstantno se međusobno bodre i takmiče", kaže Glen i dodaje da Nikol uvek ubaci i plesne pokrete u proces treninga.

Tokom zagrevanja Nikol neretko ponavlja svoje plesne rutine i tako ubija monotoniju vežbanja u teretani – objasnio je trener.

Nikole preferira HIIT treninge, odnosno treninge koji se sastoje od kratkih ali jakih intervala fizičke aktivnosti koji su praćeni adekvatnim odmorom između njih. Trajanje intervala može da bude u opsegu od 10–60 sekundi.

Napomenućemo da je imala teško detinjstvo, živela je u bedi, a sama je uspela da se digne iz blata. Danas je jedna od najbogatijih pevačica koja je stekla milione.

Uprkos uspehu, nikad se nije razmetala, uvek je bila skromna i smerna, a ono po čemu je posebna jeste to što nije pala pod uticaj estetskih operacija, a i ako je nešto radila na sebi - to se ne primećuje.

Pevačica uskoro puni 46 godina, a uvek je vodila računa o svom izgledu. Mnogi se dive njenom izvajanom i zategnutom telu, a kada se skine u kupaći - svima zastane dah.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs