pogledajte

POVRATNIČKI RUŽIČASTI TEPIH VICOTRIA‘S SECRETA OKUPIO NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Jedino se Madonina ćerka OBRUKALA

"The Victoria‘s Secret World Tour" okupio je na ružičastom tepihu manekenke koje predstavljaju novu eru slavnog brenda.

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Nakon četiri godine pauze, brojnih opravdanja i nekoliko pokušaja da vrate naklonost javnosti, nekada najslavniji brend donjeg veša Victoria‘s Secret vratio se s velikim događajem koji je uvertira u veliku reviju - koja pak ne bi trebala nimalo da liči na nekadašnje grandiozne revije koje su nosile samo manekenke isklesanih trbušnjaka.

Novi Victoria‘s Secret, kako su rekli iz brenda, "slavi žene i kreativce širom sveta, a modu i umetnost posomatra kroz filmsku narativ". Poslednjih godina pomeraju upravo takav novi narativ, fokusirani su na svaki oblik lepote, proširili su broj veličina, dizajnirali grudnjake i donji veš za različite namene i aktivnosti te pokrenuli "VS Collective" koji okuplja i osnažuje žene.

Ambasadorke i predstavnice tog kolektiva okupile su se na velikom događaju Victoria’s Secret World Tour, odnosno na ružičastom tepihu. Džidži Hadid,Emili Ratajkovski, Prijanka Čopra,Naomi Kembel samo su neke od slavnim lica koje su se pojavile u savršenim izdanjima.

Madonina ćerka Lourdes Leon, ćerka Džuda Loua Ajris Lou i Lila Mos, ćerka Kejt Mos, takođe su se pojavile na iventu kao nova lica brenda. Okupljanje je prvi deo predstavljanja novog VS-a, a nakon ovoga očekuje se premijera kratkog filma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs