NAJPOZNATIJA ALBANKA SAMO GOLOTINJOM UME DA PRIVUČE PAŽNJU: Za njen izgled svi imaju isti komentar - VULGARNO!

Najpoznatija Albanka Rita Ora po ko zna koji put pojavila se skoro gola u javnosti.

Galerije
15:38h Autor:
1 / 5 Foto: TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Albanska pevačica ima proveren recept za privlačenje pažnje! Rita Ora uživa da provocira javnost, što je potvrdila svojim poslednjim pojavljivanjem. Pevačica o čijim se muzičkim uspesima u poslednje vreme retko piše, na jednom događaju se ponovo pojavila u providnoj haljini ispod koje je nosila samo gaćice.

Inače, Rita Ora se poslednjih meseci pojavljuje u javnosti samo u providni izdanjima kojima sebi obezbedi mesto u medijima.

32-godišnja Rita ovaj put pojavila se u providnoj ljubičastoj čipkanoj haljini bez grudnjaka, dok su joj se crne gaćice jasno videle. Iako mnogi navode da su njena izdanja često vulgarna, Rita ne haje za komentare, već uživa u smelim kombinacijama.

U takvom izdanju je dobro raspoložena pozirala fotografima koji su je o dočekali i činilo se kao da joj godi njihova pažnja, te im je pozirala u različitim pozama, dok ju je 47-godišnji suprug Taika pratio ju je u stopu.

Podsetimo, Rita i njen partner upoznali su se 2018. godine, a glasine o njihovoj vezi pojavile su se tek tri godine kasnije. Venčali su se u avgustu prošle godine.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njena porodica se preselila u London. Više provokativnih izdanja Rite Ore pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs