KOLEKCIJA POSVEĆENA MEDICINISKIM RADNICAMA

REVIJA SUZANE PERIĆ OTVORILA NEDELJU MODE U BEOGRADU: Njen humani gest oduševio je sve prisutne! (FOTO)

Modna kreatorka Suzana Perić sjajnom revijom, uz prelepu poruku - Love Came Back, otvorila je 34. Fashon Selection! A do 17. maja svoje kreacije pokazaće sva naša velika imena uz modnog sveta, kao što su: Zvonko Marković i Irena Grahovac, kao i publici takođe dobro poznati kreatori Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie.

Galerije
14:33h Autor:
1 / 14 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Suzanina inspiracija za ovu kolekciju bile su doktorke i medicinske sestre, koje su pokazale veliku hrabrost i požrtvovanost tokom pandemije!

Jedna od naših najuspešnijih kreatorki celo veče je posvetila ovim neustrašivim damama, kao znak zahvalnosti za sve što su uradile protekle dve godine! Tim povodom su na reviji bile direktorka KBC "Bežanijska" kosa Marija Zdravković i dr Danica Grujičić.

1 / 23 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Naglasila je, takođe, da će deo kolekcije pokloniti u humanitarne svrhe, i to maturantkinjama iz Zvečanske.

Među manekenkama koje su nosile modele bile su i voditeljka TV Pinka Tijana Stojisavljević i svetski uspešan model Bojana Krsmanović.

Glamuroznu pistu u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency krasila je fotelja u obliku usana, koja je stigla sa obezbeđenjem iz inostranstva. Naime, nju je koristila i Bijonse na jednoj od njenih turneja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs