Nedelja mode u Parizu

NOVA ŠANEL KOLEKCIJA ODUŠEVILA PARIZ: Jednostavnost i elegancija - modna formula koja uvek dobija!

Krojevi i modeli koji se mogu nositi u svakoj mogućoj prilici, a pre svega su namenjeni prefinjenim damama koje prednost daju večnoj eleganciji i klasicima koje je lako kombinovati

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Nedelja mode u Parizu je u punom jeku, a sinoć je svoju novu kolekciju za proleće / leto 2022. godine predstavila i čuvena francuska modna kuća Šanel.

Šanelove revije uvek se dočekuju sa uzbuđenjem, ali ne i sa neizvesnošću - ono što je uvek sigurno, jeste da će se u svakoj novoj kolekciji naći krojevi i modeli koji se mogu nositi u svakoj mogućoj prilici, a pre svega su namenjeni prefinjenim damama koje prednost daju večnoj eleganciji i klasicima koje je lako kombinovati.

Šanel
foto: Profimedia

Nova kolekcija odiše ženstvenošću i otmenošću, a čuvena modna kuća ponovo je prednost dala krojevima koji slave žensko telo svakog oblika.

Čini se da Šanel već dugo igra "na sigurno" - klasični modeli i boje koji i ovoga puta dominiraju linijom odeće za predstojeću sezonu oduševili su ljubiteljke mode i još jednom pokazali da suptilni seksepil i elegancija nikada neće izaći iz mode.

1 / 6 Foto: Profimedia

Šanel se poigrao klasikom na još jedan način - u kolekciji vidimo i potpuno bele modele, koji su u isto vreme toliko jednostavni, a toliko lepi i elegantni, da mnogim damama mogu poslužiti i umesto venčanice.

To je suptilno naglašeno aksesoarima - neke manekenke nosile su buket cveća u rukama, predstavivši modele tako da odgovaraju šik prolećnim autfitima, ali i stajlingu za najvažniji dan u životu svake žene.

1 / 5 Foto: Profimedia

Da li vam se dopada nova Šanel kolekcija?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs