Šuška se

NJEN MODNI STIL NIJE NJEN IZBOR: Ona nema prava da bira svoju odeću!

Model Kendal Džener ima samo jednu želju - da pobegne od slave svojih starijih sestara Kardašija i sama izgradi ime

Galerije
20:09h Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Mlađa sestra Kim Kardašijan, Kendal Džener (25) poznati je model i jedna od najtraženijih manekenki nove generacije. Zahvaljujući svojoj majci Kris Džener, koja je menadžer svim kćerkama, Kendal je nosila najveće modne brendove na svetskoj modnoj sceni.

U želji da se izdvoji i pobegne iz senke slavnih sestara, Kendal je sve ono što one nisu. Pričalo se da je lezbejka zato što se nikad nije pojavila sa momkom u javnosti.

Pričalo se da je "produžila noge" operativnim metodama kako bi se bavila modelingom, ali ona je govorila da je za njenu visinu zadužena genetika. Njen otac je Kejtlin Džener, nekadašnji slavni sportista.

Kendal takođe nikad nije podlegla ulepšavanju operativnom metodom, pa za razliku od svoje mlađe sestre Kajli, još uvek ima prirodne usne, grudi i zadnjicu.

Međutim, jedino na šta ne može da utiče je modni stil. Kao jedna od plaćenijih modela, Kendal mora da obuče ono što joj plate - bilo da je na pisti ili kod kuće, u hotelu ili u restoranu. Kendal oblači ono što joj modni dizajneri kažu. Za sada to njoj ne smeta, sve dok joj novac stiže redovno na račun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs