Modna ikona

Kako i zašto je Heri Stajls (27) počeo da nosi žensku garderobu! (FOTO)

On lakira nokte, oblačni garderobu smelih boja, šminka se i nosi bisere

Galerije
Autor:
1 / 6 Foto: Profimedia

Pre oko deset godina, Heri Stajls (27) pojavio se kao jedan od pevača benda One Direction. Svi su poludeli za ovim momcima, opisujući ih kao nove Bitlse. Momci su se tada oblačili isto, šišali na isti način, ali vremenom počinju da grade svako svoj stil.

Sa prvim notama solo karijere, Heri počinje da se oblači jedinstveno. Kombinujući jarke boje, smele krojeve, noseći čak i žensku odeću, perle i bisere, lakirajući nokte i šminkajući se, Heri postaje nova modna ikona, proglašena čak od Voga.

Dok su društvene mreže brujile o tome kako se mladi Heri oblači "kao stara baba", Guči je odlučio da upravo ovaj pevač bude njihova muza. Stvara se linija odeće koja nema jasnu granicu šta je muško, a šta žensko. Po preporuci modne kuće Guči, moda je sada ista za sve!

"Kad obučem nešto stvarno upadljivo, ne osećam se ludo. Ako obučete nešto u čemu se osećate neverovatno, to je kao kada obučete odelo superheroja. Odeća je tu da se zabavite, eksperimentišete i igrate se sa njom," rekao je svojevremeno Heri.

Svako ko nešto znači u svetu mode, kaže da je Heri apsolutni modni kralj. Šta vi mislite?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs