Eksterijer oduzima dah

Definicija raskošnog minimalizma: U ovoj kući je živeo Šon Koneri

Sada se prodaje za neverovatnih 34 miliona dolara

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Predivna vila u Nici u Francuskoj, koja je pripadala nedavno preminulom glumcu Šonu Koneriju sada je na prodaju, a potencijalni kupci imaju priliku da vide u kakvom luksuzu je za života uživao legendarni glumac.

Raskošna kuća ja jugu Francuske, udaljena samo 30 minuta od Monaka i Kana, služila je Koneriju kao porodično gnezdo u kojem je živeo sa suprugom, sve dok pre 12 godina nisu odlučili da se presele na Bahame, gde je glumac i preminuo 31. oktobra.

Impoznatna vila koja se prostire na gotovo 1.000 kvadrata stambenog prostora, okružena sa više od 5 hiljada kvadratnih metara velelepnog dvorišta sa pogledom na tirkizno more, opčinjava kako enterijerom, tako i eksterijerom.

Smrt najvoljenijeg tajnog agenta rasplakala ceo svet: Kako je običan kamiondžija postao najveća zvezda Holivuda!

1 / 5 Foto: Profimedia

Minimalistički, ali luksuzno uređena vila raspolaže sa osam spavaćih soba, dok se glavna spavaća soba prostire preko celog poslednjeg, četvrtog sprata i poseduje dva odvojena kupatila i prostranu sobu za garderobu i presvlačenje.

U sklopu kuće nalaze se i dve odvojene gostinske vile, sa svojim spavaćim sobama, trpezarijama i drugim osnovnim prostorijama, dok glavna vila ima sve što je potrebno za relaksaciju i zabavu - teretanu, otvoreni i zatvoreni bazen, saunu, vinski podrum...

Nakon smrti Šona Konerija vila je dodatno dobila na ceni, pa se sada prodaje za neverovatnih 34 miliona dolara.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs