NIJE SVE TAKO CRNO, KARLA...

Ovo je jedina boja koju nosi Karla Bruni:Stil bivše manekenke i prve dame Francuske svodi se na crno, crno i CRNO!(FOTO)

Na Karli Bruni teško ćete videti ijednu drugu boju osim crne. To se dešava u baš retkim i izuzetnim prilikama.

Galerije
17:07h Autor:
1 / 14 Foto: Profimedia

Bivši top model, zvezda modnih pista iz 90. godina, koju je delila sa Naomi Kembel, Sindi Kraford, Helenom Kristensen, Lindom Evađelisti i Klaudijom Šifer, veoma je probirljiva kada je njen stajling u pitanju. Tačnije, kada su boje u pitanju.

Supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija u gotovo svakoj prilici nosi isključivo jednu boju – crnu! Bilo da je u pitanju haljina, pantalone, sako, kombinezon ili neki drugi odevni predmet ili aksesoar, Karla se odlučuje za crnu boju.

Iako, svetlog tena i sa divnim zelenim očima, sigurni smo da bi joj pregršt drugih boja takođe veoma dobro pristajalo, ali to se veoma retko viđa.

Naime, praveći ovu galeriju, uspeli smo da pronađemo samo jednu fotografiju na kojoj Karla nije u crnom, već nosi neku drugu boju. Tu i tamo, može se desiti da je vidite sa tašnom ili nekim detaljem u drugoj boji, ali to je to što se tiče odstupanja od kompletno crnog stajlinga uvek i za sve prilike!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs