nije lako biti roditelj

Deci zabranili izlaske, momke, brzu hranu: Ove poznate ličnosti su izuzetno strogi roditelji! (FOTO)

Da li možete da pogodite koja slavna majka je zabranila ćerki da se viđa sa momcima do osamnaeste godine? Odgovor će vas definitivno iznenaditi

Vip roditelji 13.09.2018. - 14:43h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Nema sumnje da svaki roditeljski par ima probleme i nedoumice kada je u pitanju vaspitanje dece, što u slučaju poznatih i dobrostojećih roditelja može da bude još zahtevniji proces, kako ne bi podigli razmaženu decu.

 

Zato su ove poznate ličnosti svojoj deci uvele striktne zabrane:

 

Vil i Džada Pinket Smit

foto: Fonet

Vil Smit podelio je kako on i njegova žena Džada ne kažnjavaju decu. Vil i Džada imaju dvoje dece, Džejdena (20) i ćerku Vilou (17), dok iz prethodne veze Vil dobio sina Treja (25). 

 

"Naš kocept roditeljstva sastoji se od toga da deci jako rano damo što veću kontrolu. Kažnjavanje dece u našem slučaju pokazalo se da ima previše negativnih posledica. Tako da, kada rade pogrešne stvari -  na primer Džejden radi mnoge stvari - mogu da rade bilo šta, dokle god imaju objašnjenje zašto je baš to bio ispravan postupak u tom trenutku" izjavio je Vil za E!  kanal.

 

Pokupili samo dobre gene: Pogledajte kako izgledaju deca Riz Viterspun! (FOTO)

 

Madona

foto: Profimedia

Kada je Madonina ćerka Lordes Leon imala trinaest godina, Madona je otkrila kako joj ne dozvoljava da se viđa sa momcima:

 

"Za Lordes nema momaka dok ne napuni osamnaest godina. Ona je dobra devojka", izjavila je Madona 2007. godine. "Nije joj lako samnom. Gledanje televizije do kasno u noć, nezdrava hrana i nered se ne tolerišu u mojoj kući. Lordes ima problem sa sakupljanjem stvari u njenoj sobi. Tako da ako ostavi odeću po podu kada izađe iz kuće, neće je više imati kad se vrati", izjavila je pop zvezda.

 

Dženifer Garner

foto: AP / Chris Pizzello

Glumica je skoro izjavila za časopis People kako je "prilično stroga" kada je u pitanju zabrana da njena deca, Vajolet (12), Serafina (9) i Samjuel (6) jedu brzu hranu. 

 

"Nisam toliko zabrinuta oko brze hrane, jer je prosto nemamo u kući. Ne želim da pravim famu oko toga, jer bi u tom slučaju deca pošto poto htela da je probaju. Želim da budem sigurna u to da imaju dovoljno raznovrsnu ishranu".


Vaspitne mere Viktorije Bekam kojima roditelji skidaju kapu: Novac ne pada s neba! (FOTO)

 

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

foto: AP

Bivša manekenka i igrač američkog fudbala izjavili su kako postoji razlika između toga da budete prestrogi i toga da budete istrajni sa nametanjem pravila. Ipak, i kao većina očeva, Tom je bolećiviji na ćerku Vivijen (5) nego na sinove Bendžamina (8) i Džeka (10):

 

"Ne bih rekao da sam strog, ali bitna je disciplina, jer postoje trenuci kada preteruju. Vivijan je previše slatka da bih se ljutio na nju, i njoj sve praštam, iako mi žena zamera".

 

(Stil.kurir.rs)

 

Šta sam to uradila, gde sam tako strašno pogrešila? Ispovest ove majke otrezniće svakog roditelja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...