Stigla prinova

Još jedna kraljevska beba: Švedska bogatija za još jednu princezu! (FOTO)

Ime devojčice biće objavljeno u ponedeljak u 11:15 od strane švedskog kralja

Vip roditelji
Autor:
Još jedna kraljevska beba: Švedska bogatija za još jednu princezu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Švedska kraljevska porodica postala je bogatija za još jednog člana. Naime, princeza Medlin od Švedske juče je na svet donela devojčicu, a to je njoj i suprugu Kristoferu O'Nilu treće dete. Princeza je devojčicu rodila u bolnici Danderid, a potvrđeno je kako je sve prošlo u redu te se majka i dete osećaju dobro. Ime devojčice biće objavljeno u ponedeljak u 11:15 od strane švedskog kralja.

Princezin suprug Kristofer bio je u bolnici za vreme porođaja, a za medije je izjavio: 'Oduševljeni smo zbog dolaska prinove, a Leonor i Nikolas jedva čekaju da upoznaju svoju sestricu'. Njihova ćerka princeza Leonor ima četiri, a sin princ Nikolas dve godine.

Klinci koji će jednog dana vladati svetom: Ovo su naslednici slavnih monarhija!

foto: Profimedia

Podsetimo, princeza se 2013. godine udala za britanskog biznismena Kristofera O'Nilu kog je upoznala dok je radila u jednoj od brojnih humanitarnih organizacija za pomoć deci u Njujorku. U Veliku Jabuku tada je otišla kako bi poboljšala loš imidž koji je imala u švedskoj javnosti, jer je često nazivana 'princezom zabave', titulom koju je dobila kad su je lokalni paparaci uhvatili kako u pijanom stanju uživa u noćnim klubovima Stokholma.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs