LENI KLUM

ON JE VOLI KAO ŠTO BIOLOŠKI OTAC NIKADA NIJE: Odrekao je se čim se rodila, a o sebi je godinama čitala jezive stvari

Pevač Sil najstariju je ćerku Hajdi Klum, Leni Klum, odgajao kao da je njegova nakon što je biološki otac Flavio Brijatore nije hteo u svom životu.

Vip roditelji
Autor:
ON JE VOLI KAO ŠTO BIOLOŠKI OTAC NIKADA NIJE: Odrekao je se čim se rodila, a o sebi je godinama čitala jezive stvari
Foto: Profimedia

Iako mnogi i dalje žale za zlatnim dobom modelinga kada su pistama hodale Linda Evanđelista, Naomi Kembel, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Tatjana Patic i ostale lepotice, vremena su se itekako promenila, a danas su najpoznatija modna lica upravo ćerke nekadašnjih zvezda.

Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Među njima, trenutno je među poznatijima 18-godišnja Leni Klum, ćerka supermodela Hajdi Klum, koja je nedavno krenula maminim stopama.

Počela je da nosi modele na modnim revijama, da se pojavljuje na naslovnim stranucama magazina, da radi razne kampanje... Inače, Leni je prvu ponudu u svetu modelinga dobila kada joj je bilo samo 12 godina, a iako ju je Hajdi godinama krila od očiju javnosti kako bi joj osigurala bezbrižno detinjstvo, sada je stiglo njeno vreme.

Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

'Bilo je samo pitanje trenutka kada ću pokušati da postanem model. Prva ponuda stigla mi je kada sam imala samo 12 godina. Tada sam molila mamu da mi dopusti, ali nije bilo šanse. Sada razumem da je bilo prerano. Kod većine drugih poslova morala bih da potisnem svoju ludu energiju da bih ostavila profesionalan utisak. Kao model mogu da pustim sve i da budem ono što jesam', rekla je jednom Leni.

Kroz godine mnogo se pisalo i o Leninom odnosu s biološkim ocem Flavijem Brijatoreom.

Naime, Hajdi je nakon prvog braka s Rikom Pipinom uplovila u ljubavnu luku s 23 godine starijim italijanskim biznismenom i bivšim šefom Formule 1, a romansu je potvrdila u martu 2003. godine. U oktobru je na sviet stigla Leni, ali par je raskinuo pre njenog rođenja.

Onaj ko je zamenio Flavijevu očinsku ulogu bio je pevač Sil koji je bio s manekenkom dok je rađala Leni koju je kasnije usvojio i odgajao kao da je njegova. Pevač i manekenka venčali su se 2005. godine u Meksiku.

Flavio Brijatore
foto: Profimedia

'I Hajdi ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drukčije jer znam kako je to kad imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu', rekao je jednom Sil za Leni.

Upravo su ih sada zajedno uslikali na US Openu u Njujorku, a pred kamerama nisu krile da među njima postoji neverovatna ljubav i povezanost.

I dok sa Silom Leni ima divan odnos, sa svojim biološkim ocem gotovo je nepostojeći. 'Leni je moja biološka ćerka, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete ipak treba da odrasta u porodici', rekao je Flavio za italijanske novine Corriere Della Sera 2016. godine.

Ipak, mnoge je iznenadila njegova izjava nakon što je s 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana. 'Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje', kao da se odrekao sopstvene ćerke. Upravo zato Hajdina ćerka s njim nikada nije napravila normalan odnos, a Sil je od prvoga dana njem pravi otac. Što je najgore od svega, neki su mediji pisali da je Leni Flavija upoznala tek kada je imala 14 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs