POGLEDAJTE VIDEO

UPRKOS TEŠKOJ BOLESTI I DALJE VEDAR: Brus Vilis oduševio planetu jednim potezom

Holivudskom glumcu kojem su nedavno dijagnostifikovali afaziju, zbog koje je odlučio u da ode u prevremenu penziju i rekao zbogom filmskoj industriji, porodični život trenutno je centar njegovog sveta. Bez obzira na svoju bolest Brus Vilis svo svoje vreme posvećuje najmilijima

Vip roditelji
Autor:
UPRKOS TEŠKOJ BOLESTI I DALJE VEDAR: Brus Vilis oduševio planetu jednim potezom
Brus Vilis, Foto: Profimedia

Poslednjih meseci, otkako se saznalo da boluje od afazije, zdravstvenog stanja koje utiče na njegove kognitivne sposobnosti, Brusa Vilisa uglavnom smo viđali na fotografijama sa društvenih mreža i to uvek u društvu svojih najvoljenijih.

Novi snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama pokazuje ga sjajno raspoloženog, vedrog, nasmejanog u društvu ćerke Mabel Rej. Tata i desetogodišnja Mabel koju deli s drugom suprugom Emom Hemin zaplesali su i uspeli postati pravi hit na mrežama.

Pokazujući poteze viralne verzije About Damn Time pevačice Lizzo, Mabel pokreće ples pomeranjem bokova napred-natrag pre nego što glumac to isto pokuša, a njegova izvedba do suza je nasmejala njegovu devojčicu. Sve je snimila njegova voljena supruga i objavila na svom Instagram profilu, na kojem rado deli porodične uspomene.

Osim Mabel, supružnici još imaju osmogodišnju Evelin, a Brus s prvom suprugom Demi Mur još ima tri ćerke.

Zbog bolesti koja mu je dijagnostifikovana, nedavno je odlučio da se povuče iz glumačkih voda i da ode u penziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Brus Vilis