pogledajte

MATILDA LEDŽER DANAS IMA 16 GODINA: Izgubila je oca kada je imala samo DVE godine, danas je isti on! (FOTO)

Imala je samo dve godine kada je njen otac, glumac Hit Ledžer, tragično preminuo.

Vip roditelji
Autor:
MATILDA LEDŽER DANAS IMA 16 GODINA: Izgubila je oca kada je imala samo DVE godine, danas je isti on! (FOTO)
Mišel Vilijams i Matilda Ledžer, Foto: Profimedia

Matilda je rođena 28. oktobra 2005. godine, ali na žalost nikada nije imala priliku da bolje upozna svog oca. Ledžer je tragično preminuo kada je ona imala tek dve godine, a njegov veliki prijatelj koji je ujedno i kum Matildi, Džejk Džilenhol, sprijateljio se s devojčicom i često provode vreme zajedno. Džilenhol je svimna poznat po tandemskoj ulozi sa Ledžerom u filmskom mega ostvarenju "Planina Broukbek". S bakom i dedom devojčica ima dobar odnos, a tome svedoči i činjenica da su upravo oni svo njegovo nasledstvo pripisali Matildi.

ŠERON STOUN (63) U VEZI SA REPEROM RMR (25): Bizarniji par ne postoji! (FOTO)

Glumica Mišel Vilijams, se nakon smrti Hita Ledžera povukla iz javnosti i jedno vreme pauzirala svoju karijeru. S Matildom se preselila iz Njujorka u mirniji grad, ali nakon nekoliko godina kasnije vratila se na filmsku scenu. Nekoliko godina kasnije, Matilda je postala i sestra nakon što je Mišel dobila drugo dete s Tomasom Kailom, za kog se udala u tajnosti.

Podsetimo, glumacHit Ledžer je umro 22. januara 2008. godine, a njegova smrt proglašena je nesrećnim slučajem, do koje je došlo pogrešnom kombinacijom lekova. Za sobom je ostavio filmove po kojima će ga mnogi pamtiti, poput "Planine Broukbek", "Kazanove" i "Mračnog viteza". Upravo za "Mračnog viteza" Ledžer je posthumno nagrađen za Oskara za ulogu Džokera.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs