kAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA

Ima samo 15 godina, a već osvaja modni svet: Ćerka Monike Beluči je prava lepotica! (FOTO)

Najstarija ćerka italijanske glumice i modela krenula je majčinim stopama. Reklama koju je snimala prošle godine za poznati italijanski brend konačno je izašla, a ova 15-godišnjakinja pokupila je brojne pozitivne komentare za svoj talenat i lepotu koju je nasledila od majke.

Vip roditelji
Foto: Profimedia

Deva Kasel, ćerka italijanske glumice Monike Beluči i glumca Vensana Kasela ima tek 15 godina, a već joj predviđaju uspešnu karijeru. Svake godine je sve sličnija majci koja je nebrojeno puta proglašena jednom od najlepših žena na svetu.

U reklami za novi miris "Shine" lepa Deva izvrsno se snašla u ulozi modela pa blista odevena u lepršavu belu haljinu.

Prvi projekat za Dolce & Gabbana snimila je još prošle godine, a rezultat je ugledao svetlost dana tek sada. Devinu lepotu, ali i talenat za poziranje pohvalili su mnogi, a neki od njih još uvek ne mogu da veruju koliko liči na majku.

Monika Beluči u nikad provokativnijem izdanju: Zbog ove fotografije se usijao internet!

Inače, Monika uz Devu ima još jednu ćerku, desetogodišnju Leonie, a tadašnjeg supruga Vensana Kasela upoznala je 1996. na setu filma 'The Apartment'. Venčali su se 1999., a 2004. rodila se Deva, a 2010. Leonie. Ipak, njihova ljubav nije potrajala pa su se razveli u avgustu 2013. godine.

Monika je par godina nakon razvoda pronašla novu ljubav - francuskog umetnika i scenografa Nikolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Šanelovoj reviji 2019. godine., iako su ljubavi još od 2017.

Čvrsta i bez dlake na jeziku: Monika Beluči se ne plaši da iskaže svoje stavove, ma koliko šokantni oni bili!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs