VREDI PROČITATI

Ako vam zavide, znači da ste bolji od njih: Nezaboravne izjave Monike Beluči o životu, ljubavi i starenju!

Svaka žena ovo mora da pročita...

Zanimljivosti
Autor:
Ako vam zavide, znači da ste bolji od njih: Nezaboravne izjave Monike Beluči o životu, ljubavi i starenju!
Foto: Profimedia

Zvezda italijanskog filma i jedna od najseksepilnijih žena na planeti, Monika Beluči, inspiriše modne kreatore i filmske režisere, a svojim izjavama šalje snažnu poruku.

Njene reči će vas inspirisati, ali i nasmejati. Izdvojili smo njene najupečatljivije citate:

O balansu

"Ne znam da li je balans koji sam postigla idealan. Ne snimam i ne radim stalno. Zbog toga nisam žurila sa rođenjem dece dok nisam bila spremna za to. Pokušavam da organizujem svoje vreme prema svojim potrebama. Ne želim da posao bude prioritet, jer su mi deca važnija."

O hrani

"Znam da ne bi trebala da jedem hleb i testenine. Ali šta da radim. Mrzim zabrane. Ponekad vam je potrebao malo zadovoljstva, zar ne? Štetno je naravno. Ali još je štetnije da se odreknete svega. Ja jedem sve, ali najviše volim italijansku hranu."

Kad je u životu teško uvek se setim ovih reči: Genijalan savet Ričarda Gira za sreću!

foto: Profimedia

O lepoti

"Šta znači biti lepa? Ne radi se o biologiji… ženstvenost je odraz vašeg života i iskustva."

O godinama

"Ne bih želela da imam dvadeset ni za šta na svetu. Sada sam mnogo srećnija nego tada. Sa dvadeset sam učila, pokušavala da razumem ko želim da budem, patila od nesigurnosti. Sada znam tačno šta je ono što mi treba, i bez čega ne mogu živeti."

O zavisti

"Nemojte mrzeti ljude koji su zavidni, jer oni prepoznaju da ste bolji."

O idealima

"Morate se opustiti. Na kraju krajeva, ko smo mi: lude koje pokušavaju da održe ravnotežu na lopti, koja se sama vrti strašnom brzinom, putujući kroz univerzum. Ko u takvim uslovima može biti savršen?"

Legendarna izjava Al Paćina: Kad vas neko izda, ovako mu odgovorite!

foto: Profimedia

O ličnoj sreći

"Osećam se srećno u svojoj koži. I to nije zato što sam lepa. Znam mnoge veoma lepe ljude čiji je život užasan. I oni se vrlo loše osećaju sami sa sobom. Ja sam srećna osoba, jer sam pronašla unutrašnji mir".

O harmoniji

"Lepota bi trebalo da nam pomogne da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom ludom svetu."

O dijetama

"Ako se pripremam za ulogu za koju moram izgubiti težinu, ja to mogu učiniti. Jedem meso, ribu, povrće i odmah izgubim težinu. Ali ponekad se pripremam za ulogu u kojoj treba da dobijem težinu, i mogu vam reći da takve uloge više volim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs