Prava junakinja

Kejt Vinslet o najtežem događaju u životu: To je najveća kriza s kojom morala da se suočim!

Nagrađivana britanska glumica progovorila je o nesreći koja se dogodila pre devet godina, a Kejt je tog dana dokazala da je pravi heroj.

Vip roditelji
Autor:
Kejt Vinslet o najtežem događaju u životu: To je najveća kriza s kojom morala da se suočim!
Kejt Vinslet, Foto: Profimedia

Britanskoj glumici Kejt Vinslet mnogi svi zavide na uspešnoj karijeri, ali i ona nije imuna na neočekivane životne udarce. Glumica i njena porodica bila je pogođena najpre uraganom, a onda i požarom na Karibima 2011. godine gde je vatrena stihija gutala sve pred sobom.

Nakon što je prošlo dovoljno vremena Kejt je progovorila o tom nemilom događaju. Tada je bila smeštena na 60 miliona funti privatnom ostrvu vlasnika Virdžin Rekordsa gde je nakon što ga je pogodila munja u uraganu Ajrin vatra brzo gutala drvene vile. Zvezda filma "Titanik" se tamo odmarala sa suprugom Nedom, koji je inače nećak Sera Ričarda Brensona i sa svojih dvoje dece.

10 neverovatnih činjenica o filmu Titanik: Legendarna pesma nastala krišom, Kejt Vinslet dobila ulogu šlihtanjem! (FOTO)

foto: Profimedia

Junakinja u akciji

Kako je novinarima prepričao Brenson, Kejt Vinslet je delovala kao prava holivudska heroina kad je uzela njegovu 90-godišnju majku Iv u ruke i pomogla joj da se spasi od vatre. I uprkos tome što se u kriznoj situaciji super snašla, a iz kuće je uspela da uzme samo pasoše i grudnjak, ta nesreća joj je ostavila duboke posledice.

"To je najveća kriza s kojom morala da se suočim u životu", rekla je za Kandis magazin.

"Nakon tog iskustva postala sam strašno anksiozna i paranoična oko kućnih požara. Zbog toga proveravam i nekoliko puta da li sam ugasila šporet, sveće ili električne uređaje. Sad to proveravam nekoliko puta u toku dana, ne mogu protiv toga. Taj strah me paralizuje", rekla je Kejt.

Kejt Vinslet je 2013. rodila sina Bera s trećim suprugom Nedom Roknrolom. Iz braka s Džimom Treapletonom ima ćerku Miju, a sina Džoa dobila je s redatiljem Semom Mendezom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs