Progovorio bliski saradnik

Teške optužbe na račun Ane Vintur: Imuna je na sve koji nisu bogati, uspešni i od kojih nema koristi!

Dugogodišnji saradnik Ane Vintur, modni urednik Andr Leon Tali u javnost je izneo prljave detalje njihove poslovne saradnje. Zbog otkaza koji je nedavno dobio na mestu urednika rubrike, 70-godišnji Tali opleo je po najmoćnijoj ženi modnog sveta o kojoj ionako kruže razne glasine

Vip priča
Autor:
Teške optužbe na račun Ane Vintur: Imuna je na sve koji nisu bogati, uspešni i od kojih nema koristi!
Foto: Profimedia

Baš kada je krenula da nam otkriva svoju novu stranu i pokušala da se približi čitaocima, stroga glavna urednica američkog Voga Ana Vintur susreće se s teškim optužbama. Modni novinar i urednik Andre Leon Tali, dobro poznat celoj modnoj industriji jer je dugi niz godina radio u magazinu Vog, odlučio je da progovori o svemu što ga muči.

Naime, 70-godišnji Tali pre nešto više od godinu dana naglo je otpušten sa svog radnog mesta bez ikakvog objašnjenja, a sada o svemu piše knjigu u kojoj će ispričati svoju stranu priče.

Delovi knjige su izašli su u javnost, a magazinu Pejdž Siks došao je do njih. U knjizi Tali objašnjava kako je dugo godina imao dobar poslovni odnos s Anom, ali onda je očigledno "prestao da bude zabavan, dobio je previše kilograma i postao prestar za Vog".

Isto tako Tali govori da je čelna žena američkog Voga zapravo bezosećajna. "Imuna je na sve koji nisu bogati, uspešni i od koga nema koristi. Bezosećajna je i nema ljudskosti", napisao je.

Tvrdi da se upravo iz tog razloga okružila moćnim ljudima iz sveta sporta, mode, glume i muzike i da sve gleda isključivo kroz posao i novac.

"Druži se isključivo s onima od kojih može da ima korist, da doprinese njenom magazinu, ako će to prodavati i popularizovati Vog" tvrdi između ostalog nekadašnji urednik.

Andre je sve do 2013. bio jedan od najbliskijih ljudi Ani Vintur, a nakon toga počeo je da radi intervjue na crvenom tepihu. A onda je 2018. i tamo dobio zamenu. Zamenila da je 22- godišnja Jutjuberka Liza Koši.

"Očigledno je da je ovo bila jedna od poslovnih odluka ovog okrutnog biznisa. Međutim, ono što zameram Ani je to što se nije udostojila da mi objasn ovako nešto. Da mi je poslala poruku i zahvalila se na prethodnoj saradnji uz objašnjenje da su u potrazi za nečim novim ne bih se ni malo ljutio. Sve je to deo posla, ništa ne traje zauvek. Ali ovde govorimo o čistoj ljudskoj gesti koja je izostala. Ona za to nije sposobna. Najviše me zanima kako se oseća kada na kraju radnog dana ide kući. Da li je bedna i usamljena?’, piše u jednom delu knjige Tali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs