Nesreća na skijanju

Gvinet Paltrou na sudu: Udarila 72-godišnjeg čoveka pa pobegla sa lica mesta! (FOTO)

U sudskoj tužbi, kojom želi da "naplati" svoje lečenje i negu, posebno jer još uvek pati od posledica povreda, traži čak 3,1 miliona dolara

Vip priča
10:40h Autor:
Gvinet Paltrou na sudu: Udarila 72-godišnjeg čoveka pa pobegla sa lica mesta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zbog incidenta i nesreće koja se 2016. godine dogodila na skijalištu Dir Valej u američkoj državi Juta, lekar Teri Sanderson (72) tuži slavnu holivudsku glumicu, 46-godišnju Gvinet Paltrou.

Kako stoji u sudskim papirima, Gvinet Paltrou je tog 26. februara 2016. godine divljala i skijala "bez kontrole", pri čemu je udarila u lekara i odjurila dalje, ostavivši ga povređenog u snegu. Teri Sanderson tvrdi da je glumica prebrzo skijala što je rezultiralo time da ga je srušila, a od udarca je zadobio povrede mozga, četiri slomljena rebra i još nekoliko ozbiljnijih povreda. Iako je videla šta se dogodilo, lekar tvrdi kako je ona samo ustala, okrenula i nastavila da skija.

Gvinet Paltrou bez ustezanja progovorila o ranoj menopauzi: Menjala sam raspoloženje bez razloga!

Uz sve to tvrdi i da njen učitelj skijanja u odmaralištu nije video ništa, no doskijao je do povređenog Sandersona, a potom ga i optužio da je on izazvao sudar. Uprkos tome što je video povrede, ni on nije pozvao pomoć, iako mu je to bila dužnost, a kasnije je, tvrdi Sanderson, štiteći klijenta, napisao lažni izveštaj. Među onima koje tuži našlo se i samo odmaralište, budući da se ni tamošnji radnici nisu potrudili da pošalju pomoć, već su ga ostavili s ozbiljnim povredama glave i mozga u snegu.

U sudskoj tužbi, kojom želi da "naplati" svoje lečenje i negu, posebno jer još uvek pati od posledica povreda, traži čak 3,1 miliona dolara. Sve navode iz tužbe predstavnik za medije Gvinet Paltrou je odbacio nazvavši ih smešnima. "Ova je tužba bez ikakvih temelja. Svako ko je pročita znaće o čemu pričam", poručio je PR holivudske glumice.

Gvinet Paltrou omržena u društvu: Ne voli je Holivud, ne voli je društvo iz srednje škole!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs