Pogledajte

Gvinet Paltrou objavila fotografiju 16-godišnje ćerke: Ti si svetlo mog života, ti si čista sreća! (FOTO)

Budući da fotogtrafije svoje dece retko deli sa svojim obožavateljima, malo je reći da su svi ostali prijatno iznenađeni kada je holivudska glumica Gvinet Paltrou odlučila povodom 16. rođendana svoje ćerke na Instagramu objavi njene fotografije, a svi koji su je videli u jednom se slažu - Epl neodoljivo liči na svoju poznatu mamu.

Vip roditelji
Autor:
Gvinet Paltrou objavila fotografiju 16-godišnje ćerke: Ti si svetlo mog života, ti si čista sreća! (FOTO)
Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Kako bi obeležila 16. rođendan svoje ćerke, Gvinet Paltrou je na svom Instagram profilu objavila fotografije plavokose Epl koju je dobila u propalom braku s muzičarem Krisom Martinom.

"Ne mogu da verujem da ovo pišem... želim ti najsrećniji 16. moja divna devojčice", počela je svoju objavu na Instagramu 47-godišnja Gvinet Paltrou i nastavila:

"Ti si svetlo mog života, ti si čista sreća. Neverovatno si pametna i imaš najbolji, neverovatni smisao za humor. Presrećna sam što sam ti upravo ja mama. Obožavam naše noćne razgovore kada mi kažeš sve što ti je na srcu. Radiš naporno kako bi postigla sve što želiš, a tvoja odgovornost je neverovatna. Toliko sam srećna što ti mogu biti mama i hvala ti što si me odabrala. Obožavam te do meseca i nazad milion puta i žao mi je što rođendan slaviš pod ovim okolnostima, ali, kao i sve s tobom, izvukla si najbolje iz svega.'

Osim ćerke Epl, s muzičarem je dobila i 14-godišnjeg sina Mozesa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs