Teške optužbe

Zvezda Seks i grada na sudu: Optužena da je ukrala vredan nakit! (FOTO)

Dizajneri nakita tužili su glumicu i tvrde da su joj još 2016. godine pozajmili nakit koji ona nije vratila

Vip priča
Autor:
Zvezda Seks i grada na sudu: Optužena da je ukrala vredan nakit! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogi dizajneri žele da im garderobu nose slavne ličnosti. Neki nošene komade ostave zvezdama, a neki ih traže nazad nakon nošenja. Među onima koje modni magovi žele da im reklamiraju stvari je glumica Sara Džesika Paker s tim što je zvezda serije “Seks i grad” zbog jednog takvog angažmana tužena.

Naime, dizajneri nakita Kat Florence Design tužili su glumicu i tvrde da su joj još 2016. godine pozajmili nakit koji ona nije vratila.

Godine su učinile svoje: Ovako danas izgleda Stiv iz serije Seks i grad! (FOTO)

Dizajneri, kako stoji u sudskim papirima, tvrde da je 53-godišnja zvezda nosila nakit za slikanje za taj brend, a nakon završetka snimanja upitala je da li sme da poznajmi nekoliko komada nakita i nosi ih nekoliko meseci, pa će ih vratiti. Dogovor je bio da će ih vratiti za dva meseca, ali to se još nije dogodilo, pa glumica i dalje poseduje, između ostalog, njihove minđuše vredne 30 hiljada evra i prsten od 22 hiljade.

Zgodni glumac otvorio dušu: Smit iz serije Seks i grad progovorio o ratu Kim Katral i Sare Džesike!

Kat Florence Design od nje sada traži povraćaj od skoro 150 hiljada evra zbog sudskih troškova.

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad! (FOTO)

“Reč je o tužbi nastaloj na temelju snimanja za našu liniju nakita, nakon čega je gospođa Parker zatražila da nekoliko meseci u privatnom životu nosi naš nakit. Dopustili smo joj i dokumentovali sve što smo joj pozajmili. To se dogodilo u martu 2016. godine. Dve godine kasnije nakit još nije vraćen, stoga mislimo da je pravedno da ga i plati”, rekao je advokat dizajnerske kuće, a ubrzo se oglasila i Ira Šrek, Sarina zastupica:

7 laži koje nas je naučila serija Seks i grad: Ne treba da verujete u ovo!

“Ovo je čista navlakuša. Sara je imala ugovor s Kat Florenceom, a oni su je zamolili da zadrži nakit kako bi mogla da ga nositi na crvenim tepisima i raznim događanjima da ga promoviše. Ona je najpoštenija i najodgovornija osoba koju je iko upoznao. Nikada nije apsolutno ništa zadržala, štaviše kada je istekao njihov ugovor pa su iz Kat Florencea prestali da je plaćaju, Sara je htela da vrati nakit, ali oni nisu bili preterano zainteresovani za to”.

Tužba je podignuta još u aprilu, a Sara je u julu odgovorila protivtužbom, u kojoj tvrdi da kompanija nikada nije poštovala ugovor i platila joj usluge reklamiranja.

Ovo nismo videli u seriji Seks i grad: 6 izbrisanih scena koje bi sve promenile! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs