Iskreno

Gatara joj prorekla popularnost veću od Titove: Ali joj nije rekla za ogromnu nesreću koja će je snaći! (FOTO)

Vreme ne leči baš sve rane i ne zaboravljaju se stvari tako lako, navodi pevačica

Vip priča 05.12.2018. - 08:48h Autor: 24sata.hr
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Fahreti Jahić kao devojčici su prorekli da će biti poznatija od Tita, ali ne i ogromnu tugu zbog otmice sina. Nakon otmice ništa više nije bilo isto. Zbog straha su čak i pobegli na Floridu.

 

Tog dana, na vrhuncu slave, Lepa Brena (58) uživala je u privilegijama najveće zvezde. Nakrcana garderoba bundama, milioni prodatih ploča, vojska obožavatelja, prodavale su se Barbike s njenim likom, ljubav supruga Bobe Živojinovića....

 

A onda je 2000. stigla poruka koja joj je zaledila krv u venama.

 

Proročica Baba Vanga predvidela tragediju slavne Silvane Armenulić: Susrele su se 3 meseca pre kobne noći kada je tragično nastradala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

"Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave", stajalo je u prvoj poruci otmičara koji su ugrabili njenog starijeg sina Stefana (25).

 

Ostvarilo se proročanstvo gatare koja je Lepoj Breni kao devojčici prorekla da će biti poznatija i od Tita. Tad, Fahreta Jahić, još nije ni sanjala da će se popeti na muzički tron Jugoslavije, a zbog toga i proživljavati najdublju patnju zbog otmice deteta. Nakon te poruke više ništa nije bilo isto. U porodici slom, neizvesnost, bol... Iščekivale su se direktive šta Brena mora da uradi da joj vrate sina. Pevačica je tek sad smogla snage da priča o tome te rekla da su otmičari tražili novac čak i za Stefanov leš.

 

Baba Vanga Lepoj Breni predvidela budućnost: Evo šta joj je sve otkrila!

foto: Kurir / Dragan Kadić

Pet dana pevačica i njen suprug Boba Živojinović (55) nisu znali da li im je sin živ, a onda je stigla druga poruka.

 

"Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanova tela", rekla je Brena za 24sata.hr

 

Upozorili su Živojinoviće da ne zovu policiju i dali im rok od dva dana da skupe novac. Naglasili su im da ne odugovlače s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj će ruci, pretili su, biti jedan prst manje, a ako se ne jave ni nakon 10 dana, Brena i Boba otkupiće mrtvog Stefana.

 

Živojinovići nisu gubili vreme, odmah su skupili novac i Stefana vratili živog kući. Breni još nije jasno kako do danas nije otkriveno ko im je priuštio najgoru noćnu moru u životu.

 

Životna priča jedinog srpskog glumca koji je dobio Oskara: Do poslednjeg dana se ponosio što je Srbin! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

"Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to napravio mom detetu. Nakon toga se više ničega ne bojim. Naravno da danas imam osiguranje, to su profesionalni ljudi koji se ne vide, ali tačno znaju šta treba da rade," rekla je pevačica.

 

Nije htela da govori na koji način su joj vratili sina, a govorilo se o čak pet verzija Stefanovog oslobađanja.

 

Prema prvoj, kući ga je dovezao taksista nakon što su ga posle primopredaje novca otmičari ostavili na Kalemegdanu. Druga priča kaže da je dečak predat pevačici, koja je bila na nišanu snajperista, dok je Boba predavao novac otmičarima u Novom Beogradu. Treća verzija je ta da je Brena bila na nišanu snajperista na niškom autoputu, gde je preuzela sina.

 

Neki mediji su nagađali da je primopredaja novca i deteta bila u okolini Dubrovnika. Prema petoj verziji, Brena je pod snajperskim nišanom s mlađim detetom bila parkirana na autoputu kraj Tošinog bunara, njen suprug je ostavio novac na dogovorenoj lokaciji, a otmičari su potom bosonogog Stefana ostavili na Kalemegdanu. Sumnjalo se da su otmičari bili pripadnici "zemunskog klana", ali to nikad nije dokazano.

 

Životna priča Sonje Vukićević: Balerina koja je opčinila celu Jugoslaviju! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

Porodica nakon toga više nije ista. Žive i rade normalno, ali tragičan događaj ostavio je traga. Sve ih je emotivno ranio, promenio. Kad su Brena i Boba platili otkupninu te napokon zagrlili Stefana, cela porodica se odselila na Floridu.

 

"Otkad su mi oteli sina, više mi ništa materijalno nema značaj. Nije mi važno ništa što se može novcem kupiti," rekla je pevačica.

 

Ne slaže se s onom da vreme leči sve rane. Osim otmice sina, kao najbolniji trenutak u životu izdvaja i očevu smrt.

 

"Njegov odlazak me je dočekao nespremnu, jer je moj tata živeo tiho, a tako je i otišao. Zato mi je i sad teško kad ga se setim, jer mi jako nedostaje. Svaki čovek ima neke teške trenutke i što se pre nauči nositi se s njima, jednostavnije živi. Život jednostavno mora ići dalje," rekla nam je Brena.

 

Njene ploče su se prodavale u milionskim tiražama. Pesma "Jedan dan života" s Miroslavom Ilićem i "Sitnije, cile sitnije" prodate su u 800.000 primeraka. Iza sebe je već imala i filmove "Tesna koža", "Hajde da se volimo" i "Kamiondžije opet voze". Brena je najveća zvezda i jedna od najbogatijih pevačica bivše zemlje.

Neverovatna lepota iza pseudonima - Veruška: Životna priča najlepše žene 60-tih! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

"Moj život je običan čim se reflektori ugase. Privatno imam jednostavan život u kojem sam supruga i majka tri sina. Moja me je publika vinula u zvezde, a moja porodica dala mi snagu da na sceni budem što bolja i uspešnija," rekla nam je Brena i dodala da najvećim uspehom smatra publiku koja baš nju, uprkos tragedijama, još smatra sinonimom za dobro raspoloženje i veselje.

 

Odrastao u domu, danas broji milione: Neverovatna životna priča supruga Jelene Karleuše! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...