pogledajte

Upoznajte Bočelijeve sinove: Zgodni, prelepi i talentovani! (FOTO)

Sin italijanskog pevača je sa ocem snimio duet za pesmu 'Fall On Me' gde on peva na engleskom, a Andrea na talijanskom. Spot za pesmu već ima preko sedam miliona pregleda.

Vip priča
17:06h Autor:
Upoznajte Bočelijeve sinove: Zgodni, prelepi i talentovani! (FOTO)
Andrea Bočeli, Foto: Profimedia

Mateo Bočeli (21) je sin italijanskog tenora Andrea Bočelija (60) i njegove prve supruge Enrike Cenzati, a na društvenim mrežama već je postao veliki miljenik žena.

Mladi Mateo se inače bavi manekenstvom pa je jednom prilikom za američki modni brend pozirao sa pevačicom Dženifer Lopez (49). Na provokativnoj fotografiji latino diva u uskoj i kratkoj haljini grli Matea. - Pa to je sin Andrea Bočelija, kakav kralj. Vi Italijani imate tu neku primamljivu i misterioznu lepotu koju ne mogu da objasnim - bio je jedan od komentara ispod fotografije.

Pre nekoliko dana na Jutjubu izašla je nova pesma s Bočelijevog albuma 'Si', a koja je sakupila više od jedanaest miliona pregleda. Pesma se zove 'Fall On Me', a u spotu pevaju Andrea na italijanskom i njegov sin Mateo na engleskom jeziku. Svima je bilo jasno kako je najmlađi sin nasledio pevački dar od tate, a pokazao je i kako zna da svira klavir jednako dobro kao njegov otac.

- Tehnički naši glasovi su jako različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea.

Mateo ima i starijeg brata, Amosa (23) koji se takođe nalazi u spotu i svira klavir u pesmama 'I am Here' i 'Ali di Libertà'. I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pevačke vode, Amos je po zanimanju je inženjer, a na Instagram profilu pokazuje kako je veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti (34) u braku četiri godine i imaju ćerku Virdžiniju (6). S njom Amos najviše voli da se druži te često objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Pevanjem se bavio da bi zavodio lepe dame: Pavaroti je od njega napravio zvezdu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs