novi detalji

Novi uznemirujući detalji: Ćerka Stiva Džobsa tvrdi da je otac pred njom simulirao seks! (FOTO)

U svojim memoarima progovorila je o odnosu sa svojim ocem

Vip priča
18:30h Autor:
Novi uznemirujući detalji: Ćerka Stiva Džobsa tvrdi da je otac pred njom simulirao seks! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sedam godina nakon što je preminuo genije koje stoji iza "Apple-a!, suvlasnik Piksara i član uprave Volt Dizni kompanije Stiv Džosbs, njegova ćerka Lisa napisala je memoare u kojima je otkrila kakav je odnos imala sa svojim ocem.

Iako se već ranije pisalo o tome da je Lisa komentarisala kako joj je otac bio 'zloban i čudan', ovi memoari doneli su nove uznemirujuće detalje. Kako navodi, navodno je Stiv pred svojom kćerkom simulirao seks sa svojom tadašnjom suprugom Loren Pauel Džobs. Deo koji je privukao najviše pažnje iz cele knjige ekspresno se proširio medijima širom sveta: 'Privukao ju je i poljubio, pomerajući ruku prema njenoj dojci, a pri tome je teatralno stenjao. Kad sam htela da napustim sobu, zaustavio me. Rekao mi je da ostanem jer imamo porodičan trenutak, a važno je da pokušam da budem deo ove porodice. Sedela sam mirno i gledala u stranu dok je on uzdisao i trljao se o nju.'

Stiv Džobs godinama negirao da mu je ona kćerka: Strpljivo čekala na očevu ljubav!

foto: Profimedia

Iako tvrdi da je nikada nije seksualno zlostavljao, njena majka je u svojim memoarima potvrdila istu priču i rekla je da je Stiv ismejvao svoju ćerku i zbijao neugodne šale na temu seksualnosti. Lisa je inače bila Stivovo prvo dete s kojim nikada nije izgradila blizak odnos jer godinama nije želeo ni prizna očinstvo.

Nasamarila ceo svet, igrala se životima miliona ljudi: Zvali su je ženski Stiv Džobs i najmlađa milijarderka na svetu, a onda se sve srušilo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs