pogledajte

Isplivale fotografije princeze Dajane kao devojčice: Nećete verovati ko liči na nju! (FOTO)

Princeza Dajana nikada neće biti zaboravljena, pogotovo ako se zume u obzir kolika je sličnost sa njenom naslednicom

Vip priča 20.07.2018. - 17:09h Autor: Glossy
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Nekoliko puta do sada svetski mediji pisali su o tome kako malena princeza Šarlot podseća likom na kraljicu Elizabetu, ali sada su obožavaoci britanske monarhije utvrdili sličnost sa još jednom pripadnicom kraljevske porodice, piše Glossy.

 

Naime, nakon što su fotografije Šarlot sa krštenja njenog brata Luisa dospele u javnost, verna publika kraljevske porodice primetila je koliko simpatična trogodišnjakinja podseća na svoju pokojnu baku princezu Dajanu u tom dobu.

 

Na Instagram profilu "loveprincessdiana" osvanula je fotografija Lejdi Di dok je još bila devojčica, a istu su uporedili sa Šarlotinom fotografijom uz komentar "Princeza definitivno ima Dajanine oči".

 

Princeza Šarlot je već krenula stopama svoje bake Dajane: Svet je sada još više obožava! (FOTO)

Ova objava je ubrzo prikupila ogroman broj lajkova, ali i komentara, a pratioci su istakli kako im do tog trenutka ova sličnost uopšte nije pala na pamet.

 

"Šarlot je mini Dajana", "Upravo tako", "Već neko vreme govorim da će Šarlot ličiti na Dajanu više nego što to bilo ko misli", samo su neki od komentara koji su se nizali jedan za drugim.

 

Takođe, mnogi su primetili i da nisu samo oči slične na Šarlot i njenoj baki, već da imaju i isti oblik usana.

foto: Profimedia

S druge strane, veliki je broj i onih koji su ostali pri tvrdnji da malena princeza ipak najviše podseća na svoju prabaku, dok su neki ukazali i da devojčica zapravo liči na svoju majku,vojvotkinju od Kembridža.

 

S obzirom da će se princeza još menjati, ostaje nam da vreme pokaže na koga će zaista ličiti.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...