drama

Životna drama pevačice kojoj su u najtežim trenucima svi okrenuli leđa: Volela bih da nisam sama na ovom svetu! (FOTO)

Pevačica koja spada u najskandaloznije svetske zvezde ne prestaje da šokira javnost svojim statusima na društvenim mrežama

Vip priča
Autor:
Životna drama pevačice kojoj su u najtežim trenucima svi okrenuli leđa: Volela bih da nisam sama na ovom svetu! (FOTO)
Šinejd O Konor, Foto: Profimedia

Šinejd O’Konor (49) poslednje tri godine se borila sa ginekološkim problemima, piše Glossy. Prošle godine podvrgla se histerektomiji (odstranjivanje gornjeg dela materice), a poslednjih dana žalila se na bolove koji su se javili kao poslednjica terapije zamene hormona.

O svim zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala, slavna pevačica je nas je redovno obaveštavala putem društvenih mreža.

– Moram u Hitnu! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Volela bih da nisam sama na ovom svetu. Valjda nekome nešto značim posle svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena – napisala je ranije O’Konorova na Fejsbuku.

Pevačica je javnost obavestila da sada ima problema sa jetrom, te da je ponovo morala pod nož.

– Osećam se jadno posle operacije. Ne preporučujem vam da izgubite mnogo krvi… Tako sam slaba. Ali preporučujem vam terapiju zamene hormona. Iako vam glupi lekari to nikada neće preporučiti, ali ja se posle toga osećam odlično! Kao druga osoba! Podvrgla sam se tome pre dve nedelje – otkrila je ona.

Šinejd je i ranije je imala psihičkih problema. Protekle dve godine dvaput je prijavljen njen nestanak, kojem su prethodile zabrinjavajuće poruke na Fejsbuku.

Član njene porodice prijavio je policiji da bi pevačica mogla da izvrši samoubistvo, zbog čega je bila pod nadzorom policije.

O’Konorova je potvrdila i da je ove godine krenula na rehabilitaciju zbog zavisnosti od marihuane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs