pogledajte

Šta je sad zgrešio: Melanija ponovo odgurnula i ponizila Donalda Trampa - snimak o kojem bruji Internet! (VIDEO)

Šta je ovog puta pogrešio, za sada se još ne zna, ali javnost je sigurna da američki predsednik Donald Tramp ni ovog puta nije bio nevin. Tokom susreta s francuskim kolegom i njegovom suprugom Tramp je pokušao da uhvati svoju suprugu Melaniju Tramp za ruku, ali ona ga je ponovo odgurnula

Vip priča
15:06h Autor:
Šta je sad zgrešio: Melanija ponovo odgurnula i ponizila Donalda Trampa - snimak o kojem bruji Internet! (VIDEO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Još je jednom američka prva dama Melanija Tramp postala viralni hit, i to nakon što je tokom susreta s francuskim predsedničkim parom Brižit i Emanuelom Makronom odgurnula ruku Donalda Trampa kada je pokušao da jeuhvati za potrebe fotografisanja.

Prva dama je u zlatnom kavezu: Melanija Tramp trenutno mrzi svoj život! (FOTO)

foto: Profimedia

Kada je 71-godišnji američki predsednik pokušao da uhvati svoju 47-godišnju suprugu za ruku, ona ju je lagano izmakla. Ipak, Tramp se nije dao pa je nekoliko puta pokušao, pa makar i za prst. Postalo je već bolno gledati njegove neuspehe da je uhvati za ruku, a njoj to odavno više nije strano.

Kamena lica, Melanija nije ni trepnula dok je odgurivala Trampa, baš kako se to dogodilo već dva puta ranije - prvi put u maju 2017. godine, kada su stigli u Tel Aviv na zvanično druženje s izraelskim predsednikom, a potom i u februaru ove godine, kada su supružnici iz Bele kuće odlazili na službeni put u Ohajo.

foto: AP / Carolyn Kaster

Društvene mreže užarile su se od fotografija, ali i snimaka tog trenutka, a komentari su neumoljivi: "Video sam snimke otetih ljudi u kojima se žrtva toplije odnosi prema svom otmičaru, nego Melanija prema Trampu", "Jadna Melanija, izgledala je kao da pokušava svim snagama zadržati suze ispod šešira, dok je Tramp čvrsto drži za ruku."

Koji je ovoga puta razlog njenog besa, još uvek nije poznato, ali verujemo da ni sada američki predsednik nije ispao nevinašce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs