ne propustite

Suzan Sarandon (71) živi po svojim pravilima: Poznata glumica otkrila kako stvari funkcionišu u Holivudu! (FOTO)

Holivudska filmska legenda ređala je hit za hitom od kako je započela svoju karijeru na malim ekranima još u sedamdesetim godinama prošlog veka. Iako 71-godišnja glumica iza sebe ima vrlo uspešan poslovni život u kojem je aktivna i danas, otkrila je da ni nju nisu zaobišle predrasude koje su neizostavni deo Holivuda

Vip priča
Autor:
Suzan Sarandon (71) živi po svojim pravilima: Poznata glumica otkrila kako stvari funkcionišu u Holivudu! (FOTO)
Suzan Sarandon, Foto: Profimedia

U novom intervjuu za britanske novine i Suzan Sarandon (71) je priznala kako su joj govorili da će joj se karijera završiti najkasnije u njenim četrdesetim, a oskarovka je otkrila da su joj na početku agenti davali razne savete među kojima je bio i onaj da ne sme da govori o tome da želi da ima decu – jer će zbog toga biti manje privlačna.

- Ipak, ja još uvek radim, baš kao i mnoge druge žene mojih godina, a glavni razlog tome su ženske producentkinje i rediteljke koje su spremne da ulože u priče u kojima je ženski lik glavni i nema 22 godine. Uopšte nedostaje priča o starim muškarcima i ženama. O muškarcima ih ima, ali su oni uvek sa tridesetogodišnjim devojkama – izjavila je američka glumica koja je prošle godine oduševila svojom ulogom u seriji "Feud" gde je igrala lik Beti Dejvis.

Slavna glumica (70) otkrila tajnu mladolikog izgleda: Devojke učite od dame! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je za odličnu izvedbu bila nominovana za nagrade Emi i Zlatni globus, obe su je "zaobišle", ali se još 1995. godine osigurala najcenjenijom filmskom nagradu Oskar za ulogu u filmu "Dead man Walking".

Kako su joj govorili na početku karijere, njenoj glumačkoj karijeri trebao je doći kraj još pre tri decenije, ali Suzan Sarandon i u osmoj deceniji života rastura. Za ovu godinu već ima najavljena tri projekta: biografski film "Butterfly in the Typewriter" i drame "Going Places" kao i "Vulture Club".

Glumica posetila Rim: Šeron Stoun (60) zrači seksepilom kao pre 25 godina (FOTO)

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Nije ih slušala ni kada su u pitanju deca: 1985. godine dobila je ćerku Evu Amuri (32) sa italijanskim rediteljem Frankom Amurijem, a nakon toga su joj stigli sinovi Džon (28) i Majls (25) koje je dobila s dugogodišnjim partnerom, glumcem Timom Robinsom. Svima njima prenela je ljubav prema filmskom svetu, pa su Eva i Majls danas bave glumom, dok je Džon odlučio da se oproba u režiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs