obavezno pročitajte

Tužna porodična priča Ivane Stanković: Šetala pistom sa slavnim supermodelima, ali život je nije mazio! (FOTO)

Ivana Stanković je jedna od najuspešnijih manekenki. Svojevremeno, zarađivala je ogromne sume novca i često radila u inostranstvu sa gotovo svim vodećim kreatorima, brendovima, krasila stranice najpriznatijih modnih magazina...

Vip priča
Autor:
Tužna porodična priča Ivane Stanković: Šetala pistom sa slavnim supermodelima, ali život je nije mazio! (FOTO)
Ivana Stranković, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sa glumcem Brusom Vilisom snimila reklamu za naočare "Polis", pistom je prošetala uz Lindu Evanđelistu, Evu Hercigovu, Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, piše Kurir, a u Italiji snimila spot sa jednim tamošnjim bendom.

Međutim, život je nije mazio. Naime, bila je veoma vezana za baku, bez koje je pre nekoliko godina, na veliku žalost, ostala.

- Pola moje porodice, nažalost, nije među živima. Najvažnija osoba u mom životu je moja baka. Ona je meni bila sve. Volela sam je najviše na svetu. Imala je 85 godina, ali mogla je da ima i 105, isto bih je volela i isto bi mi bilo teško. Bila mi je zamena za sestru, drugaricu...", pričala je Ivana nakon smrti bake.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

- Moja baka je pratila sva dešavanja, bila je neko ko se u sve razume, bila je jaka, posebna. Dosta ličim na nju, mada sam zaista srećna što sam uz nju imala i oca i majku koji su uvek bili uz mene i naučili me pravim vrednostima. Nažalost, izgubila sam oca i mlađu sestru veoma rano i čitav sam život patila za njima, ali sam sebi objasnila da su oni sada na nekom boljem mestu i da ću, ako živim ispravno i pošteno, možda zaslužiti da im se jednog dana pridružim", kaže manekenka, koja uprkos svemu ne skida osmeh sa lica.

Klaudija Šifer (47): Drago mi je što se moja "zlatno doba" desilo pre pojave društvenih mreža! (FOTO)

Posle 20 godina, Ivana se povukla sa piste i počela da živi miran porodični život. O svom ljubavnom životu nije pričala javno, osim o vezi sa jednim kolegom, Dominikom. Kada su raskinuli, rekla je da će on uvek biti njena velika rana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs