pročitajte

Princ Hari i Megan Markl: Gala doček Nove godine u visokom društvu!

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl vratili su se helikopterom nazad u Englesku nakon što su u Monaku, bogataškom poreznom raju, tokom novogodišnjih praznika "partijali poput tajkuna", piše Dejli Mejl

Vip priča
11:00h Autor:
Princ Hari i Megan Markl: Gala doček Nove godine u visokom društvu!
Princ Hari i Megan Markl, Foto: AP / Matt Dunham

Princ Hari i Megan u Monako su došli 31. decembra i tamo se družili s brojnim svetskim uglednicima uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu Šarlin koji su mladom paru udelili i po neki savet o bračnom životu.

Inače, u ovo doba godine Monte Karlo je prepun bogataša i okrunjenih glava. Putovanje princa Harija i Megan izvedeno je u tajnosti što je zahtevalo opsežne pripreme.

Zajedno sa tri telohranitelja, putovali su ekonomskom klasom u kojoj su zakupili tri reda sedišta pored toaleta kako bi imali privatnost. Kad su sleteli u Nicu, helikopterom su prebačeni u Monte Karlo gde su proveli dva dana i dočekali Novu godinu.

Novogodišnje odluke: Megan Markl u 2018. želi da se reši ružnih navika! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako su posle ispričali neki putnici, Hari je tokom putovanja nosio obične farmerice i na glavi je imao šiltericu, a Megan je na glavi takođe imala crnu kapu i nosila minimalno šminke. U Nici su ih dočekali naoružani pripadnici granične policije i dopratili do helikoptera.

Inače, teško naoružana pratnja postala je obavezna kad su u pitanju članovi britanske kraljevske porodice, pogotovo nakon poslednjih terorističkih napada i onoga što se još pre 20-ak godina u Francuskoj dogodilo Harijevoj majci.

Baš kao i Megan, i majka princa Alberta bila je glumica, velika holivudska zvezda Grejs Keli. Sam princ Albert oženio je bivšu olimpijsku prvakinju, plivačicu Šarlin Vitstok.

"Šarlin i Megan sigurno imaju mnogo toga zajedničkog o čemu su mogle razgovarati, rekao je pouzdani zvor za Dejli Mejl. "

Kako se doznaje, Hari i Megan su Novu godinu dočekali u privatnoj rezidenciji na Francuskoj rivijeri. Vreme je bilo idealno, sunčano i toplo. Inače, ovim putovanjem u ekonomskoj klasi, princ Hari sledi primer svoga brata Vilijama koji je takođe u nekoliko navrata viđen kako putuje ekonomskom klasom. Pretpostavlja se da je mladom paru ovaj odmor bio preko potreban pre nastavka priprema za venčanje u maju 2018.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs