Žena bez osmeha

Daleko od bajke: Život netipične princeze Šarlin od Monaka! (FOTO)

Iste godine kada su se Kejt Midlton i princ Vilijam zakleli jedno drugom na večnu ljubav, to su učinili i princ Albert od Monaka i Šarlin Vitstok.

Vip priča
15:06h Autor:
Daleko od bajke: Život netipične princeze Šarlin od Monaka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga princa Alberta II od Monaka privlači mnogo pažnje svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da ćete je veoma retko videti nasmejanu, piše Glossy.

Iste godine kada su se Kejt Midlton i princ Vilijam zakleli jedno drugom na večnu ljubav, to su učinili i princ Albert od Monaka i Šarlin Vitstok, dvadeset godina mlađa plivačica poreklom iz Afrike. Par se upoznao jedanaesto godina ranije - sada već davne 2000. godine, tokom jednog plivačkog takmičenja u Monte Karlu.

Javnost je saznala za njihovu ljubav 2006, verili su se 2010. i venčali prvog jula 2011. godine, a ono što je posebno interesantno jeste činjenica da, za razliku od ostalih lepotica koje su se udale za prinčeve, nije nosila glamuroznu venčanicu već svetloplavo odelo s potpisom Karla Lagerfelda.

Odala počast Holivudskoj legendi:Princeza Šarlin ista svekrva!

foto: Profimedia

Zbog toga je ova nijansa ubrzo nazvana šarlinski plavo. Dan kasnije se, međutim, na romantičnoj ceremoniji koja je održana u palati pred 4.000 zvanica ipak pojavila u venčanoj haljini koju je samo za nju dizajnirao Đorđo Armani.

Čast koja se ne ukazuje svakome: Princ Albert i princeza Šarlin večerali sa Đokovićima!

foto: Profimedia

Tri godine nakon venčanja, Šarlin je donela na svet blizance Gabrijelu Terezu Mari i Žaka Onora Ranijea, naslednika prestola.

Ono po čemu je princeza Šarlin najpoznatija svakako je lice bez osmeha. Nju ćete, baš kao i, recimo, Viktoriju Bekam, retko videti kako se osmehuje u javnosti.

2 spektakla za 7 dana: Princeza Šarlin svojom pojavom oduzimala dah!

foto: profimedia

Previše je spekulacija o tome zbog čega je tako. Mnogi, zbog činjenice da lepa princeza ima 39 godina i nijednu boru, veruju da je za sve kriva preterana upotreba botoksa, ali nije malo ni onih koji smatraju da treba kriviti njen život s Albertom od Monaka. On je, navodno, daleko od bajke.

Tajni ugovor: Šta se krije iza srećnog braka princa Alberta i princeze Šarlin?

foto: profimedia

Godinama pre njihovog venčanja kružile su priče da princeza Šarlin želi da napusti Alberta, jer je priznao još jedno vanbračno dete. Tu su, svakako, i stroga pravila na koja lepotica rođena u očaravajućoj Rodeziji i daleko od dvorova nije navikla.

Međutim, u javnosti odnos ovog para izgleda veoma skladno i prepuno topline, ljubavi i nežnosti. Šarlin je zbog svog dragog, kako su pisali mediji, bila i te kako spremna da nauči jezik koji ranije nije govorila, savlada sva pravila ponašanja na dvoru i odrekne se sportske karijere.

Zavirite u kraljevski dom u Monaku: Ovako Albert i Šarlin čestitaju božićne praznike!

foto: Profimedia

Ipak, njen osmeh uvek je tu kad se nađe u blizini svoje dece, a o njima se ne libi da govori u javnosti. Štaviše, jednom prilikom je istakla da njen suprug i ona vaspitanje svojih mališana doživljavaju kao svojevrsnu misiju.

Ovo je uzbudljiva misija i daćemo sve od sebe da u njoj uspemo. Za sada, uživamo u svakom trenutku - izjavila je svojevremeno princeza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs