Obavezno pročitajte

Ohrabrujuća poruka Meril Strip: Želim da naše ćerke budu slobodne i ponosne! (VIDEO)

Što se dogodi kada Ana Vintur pozove Meril Strop u redakciju časopisa "Vog" i napravi intervju sa oskarovkom? Nastane video od 5 minuta koji morate da pogledate i čujete jer prenosi važnu poruku o ženskoj snazi i samosvesti...

Vip priča
16:37h Autor:
Ohrabrujuća poruka Meril Strip: Želim da naše ćerke budu slobodne i ponosne! (VIDEO)
Meril Strip u sceni iz filma "Đavo nosi Pradu", Foto: Profimedia

Meril Strip u svom novom filmu "The Post" glumi Ketrin Grejem, urednicu novina "The Washington Post" i dobitnicu Pulicerove nagrade koja je razotkrila aferu Votergejt, što je na kraju dovelo do ostavke američkog predsednika Ričarda Niksona.

Ketrin je bila mentorka i velika prijateljica Ane Vintur, urednice američkog "Voga" koja je Meril pozvala u svoju redakciju i sa njom napravila intervju povodom novog filma legendarne oskarovke.

Za sve koji su ogorčeni i zavidni: Čelična lejdi Meril Strip objasnila šta je život!

foto: Profimedia

Želimo da naše ćerke budu slobodne, ponosne, želimo da budu žene. Izlažemo ih opasnosti ako ih ne upozorimo na muške poglede i kako oni utiču na brojne devojke

U razgovoru su se ove dve snažne, samosvesne i inspirativne žene prisetile su se Ketrin Grejem koju Ana opisuje kao neverovatnu, impozantnu i vrlo elokventnu ženu pred kojom je čak i ona sama, "zloglasna" modna urednica, osećala strah.

U samo 6 rečenica: Meril Strip otkrila smisao života, ovome duguje svoju sreću!

Film "The Post" bavi se i temom koliko je teško zauzeti se za sebe kao i koliko je istina promenjiva i koliko ju je teško otkriti. Vezano za to, u intervjuu se moralo spomenuti ime Harvija Vajnstina, holivudskog producenta kog su brojne glumice optužile za seksualno zlostavljanje. Ana je upitala Meril o čemu razgovara sa svoje tri ćerke kada se nađu za istim stolom, a glumica je odgovorila: O Harviju Vajnstinu, to je sve o čemu razgovaramo. To je strašno. Želimo da naše ćerke budu slobodne, ponosne, želimo da budu žene. Izlažemo ih opasnosti ako ih ne upozorimo na muške poglede i kako oni utiču na mlade devojke.

Ključni trenutak u životu Meril Strip: Rekao joj da je ružna, ovako mu je odgovorila! (FOTO)

Pogledajte ceo video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs