Pročitajte

Oni su se susreli sa smrću: Jezive ispovesti holivudskih zvezda! (FOTO)

Niko ne zna šta dolazi posle smrti, ali ove zvezde tvrde da znaju...

Vip priča 22.10.2017. - 10:49h Autor: story.rs
Foto: Profimedia

Mnogi od nas imaju različita uverenja o tome šta dolazi posle života. Neke holivudske zvezde su podelile s javnošću kako to izgleda kada umreš i ponovo se vratiš među žive. Neki su rekli kako su videli anđele i čuli glas Boga, dok su drugi tvrdili da su iskusili deo najgore noćne more — kao da su bili u paklu.

 

Jedna od njih, koja tvrdi da je umrla, jeste i legendarna Šeron Stoun.

 

Pre 16 godina doživela je moždani udar od kojeg se jedva oporavila i nakon toga je morala ponovo da uči da hoda i govori. Smatra se najinteligentnijom glumicom na svetu, jer ima koeficijent inteligencije 154.

 

– To je bio jedan ogroman vrtlog bele svetlosti, bila sam u tome i odjednom… puufff! Deo toga me je uvukao u najsvetliju tačku i tada sam videla neke stare prijatelje – izjavila je Šeron Stoun.

 

Glumac Geri Bizi tvrdi da mu je bliski susret sa smrću promenio život. Davne 1998. godine imao je saobraćajnu nesreću. Pao je s motora i razbio lobanju. Dr Čarls Sofi potvrdio je da je Bizi ima trajno oštećenje mozga. Ali glumac tvrdi da ga je ta nesreća preobratila u boljeg čoveka. Do tada je bio javnosti poznat po problematičnom ponašanju i čestim hapšenjima zbog droge.

 

Bili su slavni i imali bolesne sklonosti: Spavanje sa bratanicom, skupljanje stidnih dlaka, orgije!

Glumio je u mnogo filmova, kao što su “Tačka prekida“ sa Kijanuom Rivsom i “Firma” sa Tomom Kruzom, koji su bili veliki hitovi, a najviše se proslavio ulogom u prvom delu “Smrtonosnog oružja”, u kojem je glumio negativca.

 

– Kad sam otišao na drugu stranu gde je bilo svetlosti, prišle su mi tri kugle. Bio sam udaljen koji metar od njih, nisam bio ni devojčica, ni dečak. Nisam imao emocije sa zemlje. I svetlost s leve strane mi je rekla androgenim glasom da moram da se vratim u svoje telo i sledim svoju sudbinu. To je tvoj izbor – prisetio se on.

 

Dvostruki svetski bokserski šampion Džordž Forman tvrdi da je umro u ringu. Posle više od 12 rundi, Džordž se srušio od toplotnog udara. Rekao je da je čuo glas Boga.

 

– Snažno sam bio uvučen u duboku, crnu prazninu. Bio sam okružen njome, ničega nije bilo oko mene. Ovo je bilo mesto totalne izolacije, bio sam izolovan od svih. Znao sam da sam mrtav i to nije bio raj. Nije me briga ako je to bila smrt, još uvek verujem da postoji Bog. Nakon te tame, ogromna ruka me je dotakla i povukla iz tame – rekao je Džordž.

 

Brat planetarno poznate oskarovke Džulije Roberts, glumac Erik Roberts, bio je u jezivoj situaciji. Glumac je posle saobraćajne nesreće pao u komu u kojoj tvrdi da je izašao iz svog tela i lebdeo iznad bolničkog kreveta.

 

U intervjuu s najbogatijom ženom Amerike Oprom Vinfri, reditelj filmskog serijala “Ratovi zvezda“Džordž Lukas rekao je kako mu je fatalna nesreća promenila život. To se dogodilo kad je imao 18 godina.

 

Tvrdi da je umro u saobraćajnoj nesreći. Bio je brzo prevezen u bolnicu i doktori su uspeli da ga vrate u život. Kaže kako je to bilo iskustvo koje menja sva ljudska uverenja i kako je sam promenio stav prema nekim stvarima u životu otkad mu se to dogodilo.

 

Poznatu glumicu Rejčel Bilson udario je automobil kad je imala 14 godina dok je jahala s prijateljima. Kao i Hari Poter, zbog nesreće ima ožiljak na čelu od čega često ima jake migrene, a od nesreće joj je ostao i ožiljak iznad desnog oka.

 

Isplivale sve tajne sajentologije: Kejti Holms jedva izvukla živu glavu, Džon Travolta zbog vere izgubio sina! (FOTO)

 

@rachelbilson је поделио/ла објаву дана

Holivudska legenda Donald Saderlend umro je od meningitisa davne 1979. godine i vratio se u život. Poznat po ulogama u filmovima “Igre gladi”, “Dobar posao u Italiji”,”Gordost i predrasude”, “Meš”, “20. vek”, Donald je iskustvo sa smrću opisao kao nešto najjezivije.

 

Plutao sam iznad svog tela, okružen plavom svetlošću. Počeo sam da klizim kroz dugi tunel, udaljavao sam se od svog kreveta. Ali, odjednom sam se našao u svom telu. Doktori su mi kasnije rekli kako sam doslovno umro i bilo je jezivo – prisetio se Donald Saderlend.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...