još malo pa gotovo

Na čaju kod kraljice: Megan je oduševila Elizabetu II, veridba je pitanje dana! (FOTO)

Američka glumica Megan Markl (36) s princom Harijem, (33) stigla je u Bakingemsku palatu u crnom terencu sa zatamljenim staklima

Vip priča
12:14h Autor:
Na čaju kod kraljice: Megan je oduševila Elizabetu II, veridba je pitanje dana! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Prošle nedelje, britanski mediji su javili, da će tačno u 17 časova, Megan Markl upoznati i popiti čaj sa kraljicom Elizabetom II, a Harijevoj baki svidela se njegova devojka.

Megan je bila prilično nervozna, pogotovo jer je druženje bilo prilično formalno. Kraljica je, navodno, htela da vidi kako će se Megan snaći u službenim situacijama jer će joj to uskoro biti svakodnevnica.

Jedna stvar bez koje kraljevska porodica nigde ne ide: Morbidno pravilo uvela kraljica Elizabeta!

foto: Profimedia

Čaj su popili u kraljičinom dnevnom boravku na prvom spratu Bakingemske palate koja ima pogled na vrtove. Tamo kraljica obožava da provodi vreme posle podneva uz čaj, sendviče i keks. Pili su kraljičine omiljene čajeve, Quen Mary's Darjeeling i Assam. Princ Filip nije bio na druženju.

Megan je ostavila jako dobar utisak, kao i na princa Čarlsa i vojvotkinju Kamilu.

"Vrlo je draga devojka i jako ugodna", rekla je Kamila, dok je Čarls bio "impresioniran". Hari je pre nekoliko nedelja upoznao Meganinu mamu, sa kojom se družio na zatvaranju Invictus igara u Torontu.

S obzirom na to da je Megan već redovna gošća kod Harija u palati Kensington, njegovi prijatelji kažu da je veridba pitanje vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs