Skandal koji ne jenjava

Ceo Holivud joj okrenuo leđa zbog muža napasnika: Nastradala ni kriva, ni dužna! (FOTO)

Iako je lepa Džordžina ostavila Harvija Vajnštajna i izvinila se svim žrtvama napastvovanja njenog muža, ona je ostala bez prijatelja, posla, a uskoro i novca, kako joj predviđaju

Vip priča
21:40h Autor:
Ceo Holivud joj okrenuo leđa zbog muža napasnika: Nastradala ni kriva, ni dužna! (FOTO)
Foto: Reuters / Mike Blake

Poznati brend "Marchesa" i njegova gazdarica Džordžina Čepmen našli su se u ozbiljnoj krizi. Naime, čim je Holivud potresao jedan od najvećih seks skandala u kome je filmski producent Harvi Vajnštajn seksualno uznemiravao i silovao glumice, njegova lepa žena doživela je da joj svi okrenu leđa. I čak iako ga je ostavila i izvinila se svim žrtvama napastvovanja njenog muža, ona je ostala bez prijatelja.

Uskoro će, kako pišu strani mediji, verovatno ostati i bez kompanije i bez novca.

Istine i laži seksualnog skadala koji trese Holivud: Izjave glumaca i razvod braka kao završni udarac! (FOTO, VIDEO)

Naime, kako se šuška u filmskoj industriji, osim što je njen muž maltretirao glumice, dodatno ih je terao i da nose njene kreacije na gala večerama i "crvenim tepisima".

foto: Reuters / Lucas Jackson

Lepa Džordžina će, osim bez klijenata, izgleda ostati i bez radnika. "Zaposleni već sami napuštaju svoju gazdaricu. Svi žele da pobegnu sa broda koji tone. A glumice više ne žele ni da čuju za ovaj brend, ali ni obične smrtnice. Takođe, mlade sve više odustaju od bajkovitih venčanica brenda", kaže dobro obavešten izvor iz modnih krugova.

Inače, i pre seksualnog skandala Džordžinu su optuživali da uspeh na modnoj sceni duguje Vajnštajnovim jakim vezama u filmskoj industriji. Stručnjaci takođe predviđaju da brend neće preživeti bez njegovog novca i podrške.

Kralj Holivuda u centru skandala: Razvrat i zlostavljanje o kojem se ćuti punih 30 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs